Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 10.08.2015. 09:20

Pola milijuna kuna za poljoprivrednu opremu

Nastavljaju se odobrene IPARD isplate. Za više od petsto tisuća kuna, jedan međimurski OPG nabavio je opremu i strojeve za sadnju i preradu povrća.

  • 475
  • 71
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda zajednice.

Obiteljskom poljoprivredno gospodarstvu Debelec Nikole iz Gornjeg Kraljevca u Međimurskoj županiji isplaćeno je 524.704,38 kuna za nabavku opreme na poljoprivrednom gospodarstvu i to boks palete, dizelski agregat s motornom pumpom, sustav za navodnjavanje s plastičnim cijevima s raspršivačima i prskalicama, plug, ogrtač, roto drljača, rasipač umjetnog gnojiva i sadilicu. Ovaj OPG bavi se uzgojem dinja, lubenica, korjenastog i gomoljastog povrća.


Tagovi

Agencija za plaćanja IPARD Mjera 101 OPG Debelec Nikola Gornji Kraljevec Međimurska županija Agregat s pumpom Navodnjavanje Roto drljače


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.