Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 21.08.2015. 11:50

Pola milijuna kuna za navodnjavanje

Božo Premuš iz Međimurja, jedan je od brojnih tamošnjih proizvođača krumpira. Zahvaljujući IPARD sredstvima posao će mu olakšati nova oprema i mehanizacija.

  • 182
  • 14
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda zajednice.

Poljoprivrednom proizvođaču Boži Premušu iz Belice u Međimurskoj županiji, isplaćeno je 574.739,77 kuna za ulaganje u nabavku poljoprivredne mehanizacije i izgradnju sustava za navodnjavanje. IPARD sredstvima nabavljeni su traktorska pumpa i prskalica, rasipač mineralnog gnojiva, sadilica krumpira, malčer, uređaj za branje povrća te dubinska potopna vertikalna pumpa.


Tagovi

Agencija za plaćanja IPARD Mjera 101 Božo Premuš Belica Međimurska županija Sustav za navodnjavanje Rasipač mineralnog gnojiva Sadilica krumpira Malčer Uređaj za branje povrća Dubinska potopna vertikalna pumpa


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.