Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Baranjska paprika
  • 26.01.2016. 11:30

Kako razviti prepoznatljiv baranjski proizvod?

Lokalna akcijska grupa Baranja i Udruga Slap iz Osijeka organizirali dvodnevnu radionicu s proizvođačima na temu "Kako razviti prepoznatljivi baranjski proizvod?"

  • 315
  • 43
  • 0

Ulazak u Europsku uniju otvorio je veliko tržište s 500 milijuna potrošača za hrvatske proizvođače hrane. No, bez proizvoda koji će svi ti kupci prepoznati u moru slične ponude sve će ostati samo brojka na papiru.

Zbog toga su Lokalna akcijska grupa Baranja i Udruga Slap iz Osijeka organizirali dvodnevnu radionicu s proizvođačima poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda na temu "Kako razviti prepoznatljivi baranjski proizvod?". Kao jedan od baranjskih aduta istaknuta je začinska paprika, već dobro poznata u regiji, a sada su napravljeni planovi za dodatnu popularizaciju i plasman na šire tržište.

Cilj je okupiti proizvođače kako bi se udružili i počeli pripremati dokumentaciju za zaštitu baranjske paprike, prvo na nacionalnoj, a onda i EU razini. Lug nije slučajno odabran kao mjesto sastanka, jer je to mjesto gdje se najrazvijenija proizvodnja paprike. Proizvođačima se omogućuje ulazak u sustav kvalitete i informira ih se o mogućnostima dobivanja poticaja.


Tagovi

Baranjska paprika Lokalna akcijska grupa Baranja Udruga Slap


Partner

Osječka televizija

Sv.L.B.Mandića bb, Osijek, Hrvatska
tel: (031) 400 - 000, e-mail: marketing@ostv.hr web: http://www.osjecka.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]