Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 18.08.2015. 11:35

630 tisuća kuna za proizvodnju povrća

U međumurskom kraju brojni se poljoprivrednici bave proizvodnjom povrća. Jedan od njih je i Damir Šestak iz Belice, koji je, zahvaljujući IPARD sredstvima, obnovio dio mehanizacije.

  • 163
  • 12
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda zajednice.

Obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Šestak Damira iz Belice u Međimurskoj županiji, isplaćeno je 630.563,28 kuna za nabavu opreme koja se upotrebljava u procesu proizvodnje povrća. Nabavljeni su uređaj za branje, usipni koš i traktor.


Tagovi

Agencija za plaćanja IPARD Mjera 101 Damir Šestak Belica Međimurska županija Proizvodnja povrća Usipni koš Uređaj za branje Traktor


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.