Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 19.05.2014. 12:00

3,3 milijuna kuna iz IPARD-a za hidroponski uzgoj rajčica

Poljoprivrednom obrtu Domi iz Brodsko-posavske županije iz IPARD-a je isplaćeno 3,3 milijuna kuna za hidroponski uzgoj rajčica

Foto: freepik.com
  • 755
  • 51
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 "Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva".

Poljoprivrednom obrtu Domi iz Brodsko-posavske županije isplaćeno je 3.305.960,06 kn za ulaganje u izgradnju plastenika za hidroponski uzgoj rajčica. IPARD sredstvima navedeni je obrt uspio osuvremeniti svoju proizvodnju koja je sada moguća tijekom cijele godine. Cilj IPARD mjere 101 "Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva" je podizanje konkurentnosti hrvatskih poljoprivrednih proizvođača, a nakon deset provedenih natječaja za mjere 101 i 103, Agencija za plaćanja ugovorila je 253 projekta s iznosom bespovratne potpore od 626 milijuna kuna.

Foto: freepik.com


Tagovi

Hidroponski uzgoj rajčica PO Domi IPARD APPRRR Povrćarstvo Brodsko-posavska


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo