Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Tov junadi

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Domaće životinje.

Cijena: 3,98 €

Opis

Bavimo se tovom junadi tradicionalno dugi niz godina, a intenzivnije se tim poslom bavimo još od 1968.godine.

Junad koju uzgajamo hrani se isključivo hranom proizvedenom na vlastitom gospodarstvu. Osnovna namirnica je certificirano ekološko sijeno lucerne. Uz to hranimo sa smjesom žitarica koje sami proizvodimo (kukuruz, ječam, zob) i soja. Zbog toga je meso koje dobijemo zdravo i izvrsne kvalitete.

Prodajemo svježe juneče meso u polovicama, obrađeno u klaonici. Junad je prošla sve propisane veterinarske i sanitarne preglede prije i poslije klanja. Svaki komad mesa je pregledan i označen (broj klaonice, broj odobrenja, pečat, datum klanja, itd.)

Šaljemo u klaonicu isključivo po narudžbi. Kupci koji su probali naše juneče meso izuzetno su zadovoljni okusom i kvalitetom. Često pitaju zbog čega je meso toliko ukusnije nego ono koje obično kupuju u mesnicama. Prije svega stvar je u načinu držanja i hranidbi. Meso koje je inače na tržištu, uglavnom potiće od junadi koja su držana na večim farmama. Zbog velikog broja životinja, najčešće je takvo držanje stresno za njih, pa se to osjeti i na kvaliteti. Nakon toga još je bitniji način hranidbe. Osnova hranidbe na večim farmama je najčešće kukuruzna silaža i razni nuzproizvodi (otpaci). Takva hrana se priprema u velikim količinama i zbog toga se često počela kvariti (fermentirati). Ovo se posebno često događa u ljetnim mjesecima.

Za razliku od toga, mi hranimo samo sa prirodnom hranom besprijekorne kvalitete. Ta razlika se itekako osjeti na kvaliteti mesa.

Info

Kategorija: Domaće životinje
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: 3,98 €
Država: Hrvatska
Županija: Vukovarsko-srijemska
Datum objave oglasa: 10.04.2017.
Pregleda: 1535
Šifra oglasa: 27101

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas