Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

sadnice malina mjesečarki sorte Polana

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Voćne sadnice.

Cijena: 0,66 €

Opis

Želite lijepe i krupne plodove tokom cijeloga ljeta i jeseni u svome vrtu,okućnici,ili planirate posaditi veću količinu i već za 10 mjeseci imati urod i zaradu,idealna je prilika za sadnju malina mjesečarki sorte Polana,malini kojoj nisu potrebni potpornji i žice.

Zahvalna za cijelo područje države bez obzira radi li se o kopnenom i primorsko dalmatinskom području. Sadnice su vrlo povoljne po cijeni samo 5 kn po komadu i do 5 puta jeftinije nego u trgovinama,a kvalitetom i urodom ne zaostaju ništa manje nego kupovne u trgovini.

Izuzetno zahvalna sorta, mala ulaganja, otporna na većinu bolesti. Bogato i obilno rodi već prve godine nakon sadnje, slatkih i krupnih plodova. minimalna količina za slanje poštom je 10 komada sadnica,dok je maksimalna za slanje poštom 10 kg,odnosno cca 350 sadnica.



Narudžbe i informacije u inboxu profila ili na broj mobitela 092 169 86 70 svakodnevno od 10 do 19 sat se može zvati. Uz slanje poštom moguće ih je podignuti i kod nas doma na našoj adresi u Mošćenici kod Petrinje.

Info

Kategorija: Voćne sadnice
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: 0,66 €
Država: Hrvatska
Županija: Sisačko-moslavačka
Datum objave oglasa: 07.11.2017.
Pregleda: 1204
Šifra oglasa: 36323

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas