MIŠOLOVKE i ŠTAKORORLOVKE SUPERCAT

Kontakt - SEPTUM d.o.o.

SEPTUM d.o.o., email: septum.hr@gmail.com, mob: 091 302 49 51

pogledaj sve oglase korisnika

Cijena: 45,00 kn ≈ 6,05 €

Opis

Vrhunskog dizajna i s naprednim lovnim mehanizmom MIŠOLOVKA SUPERCAT je najmoćnija na svijetu. Ukoliko je miš u prostoriji, zahvaljujući prirodnom i "vječnom" atraktantu, mamcu bez otrovnih kemikalija, u roku od 24 sata bit će uhvaćen. Uklanjanje ulova iz mišolovke je higijensko i bez dodirivanja - s dva se prsta pritisne opruga plastičnog poklopca i miš će odmah ispasti iz mišolovke.

Ova mišolovka je sigurna za djecu jer njezin mehanizam ubija miša, ali ne može nauditi djeci niti kućnim ljubimcima. Iako je prikladnija za korištenje u zatvorenom prostoru, može se koristiti i vani, u prirodi, zapravo svugdje - u domovima, dječjim vrtićima, tvornicama, uredima, farmama, plantažama, pekarama i drugim objektima.

U jednom pakiranju se nalazi jedan par, odnosno dvije mišolovke po cijeni već od 45 kn. Za njih je moguće, po istoj cijeni, kupiti zamjenske mamke pa su one zapravo trajne i njihovom se kupovinom rješavate neugodnih glodavaca za sva vremena.

Prepoznatljivog i odličnog dizajna te s vrlo uspješnim lovnim mehanizmom ŠTAKOROLOVKA SUPERCAT je zaista najuspješnija na svijetu. Mamac u štakorolovki je prirodni i za štakore vrlo privlačan netoksični atraktant, koji jamči ulov u roku od 24 sata i gotovo nevjerojatno visok postotak ulova.

Brzo i čisto, uz jednostavnu primjenu, sa snažnim i preciznim udarnim mehanizmom. Iskustva mnogih korisnika ukazuju na veliku količinu ulova štetnih glodavaca u vrlo kratkom vremenu i, što je najbolje, s mogućnošću ponovljenih postavljanja zamke u istom prostoru.

Cijena jedne štakorolovke je samo 70 kn. U našoj prodaji su, po istoj cijeni, dostupni i dodatni zamjenski mamci za ove štakorolovke pa je ona zapravo trajna i njezinom kupnjom rješavate se neugodnih glodavaca za sva vremena.

Info

Kategorija: Deratizacija i dezinsekcija
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: 45,00 kn
Država: Hrvatska
Županija: Zagrebačka
Datum objave oglasa: 21.11.2016.
Datum izmjene oglasa: 15.02.2021.
Pregleda: 8842
Šifra oglasa: 30060

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas