Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

MF 2370 Ultra HD - stroj za baliranje četvrtastih bala

Austro Diesel GmbH

Kontakt - Austro Diesel GmbH

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2, A-2320 Schwechat
tel: +385 1 56 20 791
mob: +385 99 22 98 415

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Napredni, superiorni dizajn i beskompromisna inženjerska kompetencija jamče profesionalnim izvođačima radova i velikim poljoprivrednim gospodarstvima da se u svakom trenutku mogu osloniti na sposobnosti modela MF 2370 Ultra HD da svakoga dana proizvodi savršeno oblikovane bale izvanredne gustoće.

Veliki strojevi za baliranje četvrtastih bala Masseya Fergusona izrađenih u Hesstonu neupitno postavljaju standarde za industriju te su omiljeni odabir stručnjaka i poduzeća diljem svijeta kojima su važni pouzdanost, dugi životni vijek i niski troškovi rada.

Vrhunsko zgušnjavanje i produktivnost.

Model Veličina bala Pickup Brzina klipa Čvorovi
MF 2370 UHD 1200 x 900 mm 2246 mm 50 takt/min 6 dvostr. čv.

OptiFlow sakupljač

Zahvaljujući 20% većem prihvatu, pionirski OptiFlow Pickup jamči dosljedno visoki protok preše MF 2370 Ultra HD.

OptiFlow sakupljač posebno je dizajniran kako bi iznimno gladnu prešu mogao ravnomjerno i neprekidno snabdjevati dotokom materijala. Zahvaljujući svom inovativnom dizajnu, nudi iznimnu nosivost i prilagodbu danim konturama terena.

Sakupljač zamahuje oko donjeg pužnog transportera i stoga podiže manju težinu. Robusni strugači od polipropilena dodatno umanjuju težinu sakupljača, a uz to smanjuju buku i mogu se brzo i jednostavno zamijeniti.
Optimalan prihvatni kapacitet omogućuje 80 dvostrukih zubaca koji su raspoređeni u pet redova i mogu prihvatiti više žetvene mase, a posebno kraći i finiji materijal.

Komora za pretprešanje

Ključ za nenadmašnu gustoću bala kod MF 2370 Ultra HD je sustav za pretprešanja koji je vodeći u branši. Uslijed velike kompresije preuzetog materijala nastaju gušći i ujednačeniji slojevi – pouzdano i svaki put.

Zgrtač velike snage započinje postupak time da sakuplja materijal 14% brže u usporedbi s MF 2270 XD i transportira ga do komore za pretprešanje. Ukoliko je komora za pretprešanje puna, potiskivač savršeno predoblikovani sloj potiskuje optimalnim kapacitetom u komoru za bale.

Prijenos i zamašnjak

Inteligentan dizajn i vrhunski inženjering omogućavaju optimiziranu gustoću bala, kojom se na učinkovit način može balirati 20% više materijala u balu dimenzija 120 x 90 cm.

Massey Ferguson je u suradnji s jednom od vodećih europskih tvrtki za proizvodnju prijenosa razvio izuzetno učinkovit Ultra mjenjač kako bi se savladale ekstremne sile koje nastaju pri postizanju ovakve iznimne gustoće.

Mjenjač pokreće novi zamašnjak visokih performansi uz 1500 o/min što znači 50 % bržu rotaciju u usporedbi sa serijom MF 2200. Tako zamašnjak razvija 130% veću energiju od XD zamašnjaka kako bi održao konstantan broj okretaja za veću kakvoću bala te za osiguranje besprijekornog i učinkovitog rada.

UltraPress™ klipovi

Kako bi se formirale bale izuzetno velike gustoće i 20% veće težine potrebna je velika sila klipa do 760kN, a takva je snaga posebnost u cijeloj branši.
Uz značajno povećanu težinu bale i veliku gustoću bale, zahvaljujući većoj brzini klipa od 6,5%, koja sada iznosi 50 podizaja u minuti, povećani su kapacitet i učinak.

Automatska regulacija gustoće baliranja

Potpuno automatsko reguliranje gustoće baliranja osigurava jednolično guste i dobro oblikovane bale zahvaljujući naprednom, jednostavnom upravljanju preko najnovijeg korisničkog sučelja BaleCreate iz Massey Fergusona.

Senzori koji su ugrađeni u klipnjačama mjere opterećenje na površini klipa kako bi se jamčilo da potisni cilindri s dvostrukim djelovanjem optimalno raspoređuju pritisak odozgo i bočno na OptiForm Ultra komoru za bale kako bi se dobile izuzetno guste bale.

OptiForm Ultra komora za bale

Zahvaljujući dizajnu, stabilnosti i nenadmašnoj inženjerskoj izvrsnosti u Hesstonu, komora za bale izuzetno je otporna i pouzdana pa tako tijekom duge sezone i u zahtjevnim uvjetima proizvodi bale velike gustoće svaki dan.

OptiForm Ultra omogućuje sve to. Komora dužine 4,0 m je 20% veća u odnosu na model MF 2270 XD pomoću čega nadvladava taj kapacitet.

Oko komore se nalazi vrlo snažan i otporan prsten koji je koncipiran specijalno za velike sile koje nastaju prilikom sabijanja ultra gustih bala. Ogromni potisni cilindri veličine 178 mm − 55 % veći nego ranije − stvaraju izuzetno velike pritisne sile na bočne strane i gornju stranu bala i pritom stvaraju maksimalnu silu klipa od 760 kN.

Ultra petljač

MF 2370 Ultra HD bale vežu se uz pomoć poznatog sustava dvostrukog vezivanja, koji su razvili inženjeri u Hesstonu i koji je poznat po pouzdanom i čvrstom vezivanju.

Ravnomjeran i neometan rad je osiguran, jer dvostruki petljač iz Hesstona svo uže koje se veže oko bale učvršćuje s dva čvora. Tako je uže znatno manje napeto nego kod vezivanja jednim čvorom, a rezultat toga je dosljedno dobro vezivanje svaki put.

Najnoviji Ultra petljači posebno su razvijeni za savladavanje sila koje nastaju uslijed novog jačeg i gušćeg užeta potrebnog za vezivanje 20% težih ultra gustih bala.

Šest petljača, ravnomjerno raspoređenih po bali, pomažu da površina bude čista od stranih tijela i kod svake bale osiguravaju pouzdano vezivanje. Bale se mogu bez problema podići za čišćenje − AutoLube, automatsko podmazivanje petljača, dodatno smanjuje vrijeme održavanja.

EasyFill

Ekskluzivne EasyFill kutije za uže sadrže 36 XXL koluta užeta koji su posloženi u dva reda s po devet koluta što je je dovoljno i za cijeli, čak i duži radni dan. Šest petljača koriste manje užeta, čime se smanjuju troškovi i prekidi rada koji nastaju prilikom dopunjavanja užeta.

EasyFill kutije mogu se bez problema nadopuniti s tla, bez potrebe za kompliciranim mehanizmom spuštanja. Koluti užeta postavljeni su blago ukoso te se stoga mogu vrlo lako ubaciti i povezati. Usto, vozač jednim pogledom na koture odmah vidi koliko je užeta već potrošeno.

BaleCreate

Terminal C1000, potpuno kompatibilan s ISOBUS-om, i novo, ekskluzivno korisničko sučelje BaleCreate koriste se za upravljanje postupkom baliranja.
Moderni raspored s različitim radnim ekranima vozaču nudi sveobuhvatnu kontrolu jednostavnim pritiskom na gumb.

BaleCreate na glavnom ekranu prikazuje pogled odozgo na stroj za baliranje i vozaču omogućava podešavanje i nadgledanje brojnih funkcija. Dijagrami prikazuju opterećenje na bočnim stranama klipa, strelice vode vozača uz neravne nizove sijena.
BaleCreate automatski se učitava na svaki ISOBUS kompatibilni traktorski terminal i prikazuje potpuno iste ekrane i funkcije.


 

Info

Kategorija: Mehanizacija
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 23.04.2020.
Pregleda: 229
Šifra oglasa: 46755

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas