Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Massey Ferguson serija MF 6700

Austro Diesel GmbH RS

Kontakt - Austro Diesel GmbH RS

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2
A-2320 Schwechat
T: +385 (0) 1 56 20 791
M: +385 (0)99 22 98 415
E-mail: nenad.stepanic@austrodiesel.at

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Glavne karakteristike serije MF 6700:

  • Moderni univerzalni traktori snage motora od 120 KS i 130 KS, međuosovinskim rastojanjem od 2,5 m i snagom dizanja od 5.200 kg, kabina, motor, menjač, zadnja osovina i hidraulika u skladu sa najnovijim tehničkim dostignućima
  • Najnovija AGCO Power tehnologija motora zapremine 4,4 litara, četvorocilindrični motor sa visko hladnjakom i nagrađivanom SCR tehnologijom (selektivna katalitička redukcija) sa "All-in-One" sistemom prečišćavanja izduvnih gasova
  • Klimatizovana kabina pruža visok komfor i veliku kontrolu, vodeća je u svojoj klasi i konstruiše i proizvodi se u Massey Ferguson pogonu u mestu Beauvais
  • Specijalno za seriju MF 6700 razvijen moderan, cenovno povoljan i efikasan 12/12 menjač sa promenom stepena prenosa pod opterećenjem sa mehaničkim menjačem promene smera ili PowerShuttle opcijom
  • Inovativan Open-Center hidraulični sistem sa tandem pumpom i kombinovanom opcijom protoka ulja
  • Jednostavno rukovanje zadnjim podiznim mehanizmom sa dokazanom elektronskom regulacijom podiznog uređaja (EHR)
  • Sa silom dizanja do 5.200 kg izuzetno pogodno za sve moderne radne uređaje
  • Elektrohidraulično opsluživano kardansko vratilo sa 540/1.000 o/min sa mnogobrojnim opcijama broja obrtaja spada u serijsku opremu.

Massey Ferguson serija MF 6700

Model

MF 6712

MF 6713

Međuosovinski razmak

2,50 m

Motor

AGCO Power 4,4 litra, četiri cilindra - stepen IV / Tier 4 standard emisije izduvnih gasova

Maks. KS @ 2.200 o/min*

120 KS

130 KS

Maks. obrtni momenat @ 1.500 o/min*

502Nm

540Nm

Menjač (40km/h)

12 x 12 mehanički

12 x 12 mehanički

PowerShuttle

Opcija

Opcija

Zadnji podizni mehanizam

5.200 kg

5.200 kg

*ISO TR14396

Moderni, snažni i ekološki motori

Serija MF 6700 sa četvorocilindričnim motorom AGCO Power zapremine 4,4 litara ima vrhunsku tehnologiju motora koja inovativnim "All in One" sistemom prečišćavanja izduvnih gasova od Massey Fergusona zadovoljava i stroge standarde emisije izduvnih gasova stepena IV/Tier 4 final.

Ovaj sofisticiran i kompaktan sistem, pored SCR tehnologije, obuhvata dizel oksidacioni katalizator (DOC) koji ne zahteva održavanje i ne pravi kompromise u pogledu snage ili preglednosti. Za još bolju efikasnost potrošnje goriva brine visko hladnjak koji se uključuje po potrebi.

Kabina sa najboljim komforom i kontrolom

Kabina serije MF 6700, koja je razvijena i proizvodi se u novom specijalnom pogonu u mestu Beauvais, je najveća u svojoj klasi, opremljena je prema najvišim standardima i pruža maksimalnu kontrolu.

Savremeni, ergonomski dizajn olakšava rad i pruža visok stepen kontrole i automatizacije. Elektrohidrauličnim aktiviranjem blokade diferencijala i pogona na svim točkovima, primera radi, sistemi se kod kočenja automatski i u skladu sa njihovom brzinom uključuju i isključuju.

Inovativna instrument tabla da analognim i digitalnim displejima omogućava jednostavno očitavanje svih bitnih informacija. Na instrument tabli se nalazi i jednostavan monitor performansi koji pokazuje broj radnih sati, potrošnju goriva i obrađene površine i memoriše broj obrtaja motora koji se po potrebi može prikazati.

Upravljački elementi su logično raspoređeni - desna konzola je za ručicu komande gasa i mehaničke dodatne upravljačke ventile. Elektronska regulacija podiznog uređaja (EHR) vrši se uz pomoć kliznog regulatora koji staje u ruke vozača i omogućava precizno i pouzdano regulisanje. Dalje pozadi se nalazi više utičnica za napajanje dodatnih uređaja

Moderan, lako pokretan menjač

Oba modela serije MF 6700 su opremljena najnovijim mehaničkim 12/12 sinhro menjačem i raspolažu sa šest sinhronizovana stepena prenosa u dve grupe i imaju maksimalnu brzinu od 40 km/h. Najnovije hidraulično aktiviranje spojnice omogućava laku promenu stepena prenosa.

Serijski ugrađen mehanički reverser sa hidrauličnim aktiviranjem obezbeđuje laku promenu smera vožnje i dodatno rasterećuje vozača. Sa opcionalnim PowerShuttle menjačem mogu se jednim prstom menjati brzine za kretanje napred i nazad i bez kvačila. Pored toga, za promenu prenosa postoji i dugme na ručici menjača.

Prenosnik ima sedam stepena prenosa u opsegu brzina od 4-12 km/h, važan za rad u polju, kao i maksimalnu brzinu od 40 km/h. Prenosnik je tako konstruisan da prilikom vožnje sa natovarenom prikolicom nije potrebna promena grupe. "Sporohodna" opcija sa redukcijom od 14:1 još više povećava raznovrsnost primene ovih traktora.

Inovativan hidraulični sistem sa brzim odzivom

Za glavne potrošače, kao što su zadnji podizni mehanizam i dodatni upravljački ventili, hidraulični sistem pumpa 58 l/min preko zupčaste pumpe visokog pritiska sa brzim odzivom, dok druga pumpa niskog pritiska sa 27 l/min snabdeva servisne hidraulične sisteme kao što su upravljački mehanizam, pogon na svim točkovima, blokada diferencijala i upravljanje kardanskim vratilom.

Ukoliko su potrebne veće količine ulja - npr. za povećanje snage utovarivača - serija MF 5700 se može konstruisati za kombinovani protok ulja od 100 l/min. Svi modeli su serijski opremljeni sa dva upravljačka ventila dvostrukog dejstva, a kao opcija je dostupan i treći upravljački ventil.

Robusna i savremena zadnja osovina

Modeli snage od 120 i 130 KS serije MF 6700 su konstruisani za težak rad i stoga imaju iste inovativne i robusne zadnje osovine kao i najnovija serija MF 5700 SL.

Robusni podizni uređaj u tri tačke serije MF 6700 poseduje snagu dizanja od 5.200 kg i tako sa lakoćom može da podiže sve savremene radne uređaje. Specijalni senzori ruke podiznog uređaja omogućavaju precizno i pouzdano regulisanje vučne sile i položaja preko dokazane Massey Ferguson elektronske regulacije podiznog uređaja (EHR).

Uz to, robusno liveno kućište sadrži nove reduktorske jedinice s unutrašnje strane koje povećavaju stabilnost osovine. Krajnji prenos se vrši preko planetarnih zupčanika koji treba da omoguće veći obrtni momenat. Tako se maksimalna snaga motora prenosi na tlo i obezbeđuje maksimalna trakcija i snaga.

Oba modela su opremljena kočnicama sa višestrukim diskovima u uljnom kućištu koje su za maksimalan učinak kočenja montirane na vratilima na unutrašnjoj strani osovine.

Savremeno nezavisno kardansko vratilo

U serijsku opremu spada kardansko vratilo sa kombinacijom obrtnog momenta 540/540E o/min. Kao opcija za oba modela serije MF 6700 na raspolaganju je i kombinacija obrtnog momenta 540/1.000 o/min i 540/540Eco/1.000 o/min. Upravljanje se vrši preko IPTO multi-disk kvačila koje se za ‘otpuštanje’ elektrohidraulično priključuje. Na taj način se čuva pogonski sistem.

Nenadmašeni broj 1 kod utovarivača

Modeli serije MF 6700 su savršeni traktori utovarivači, a nova hidraulična opcija za kombinovani protok ulja od 100 l/min obezbeđuje još veći učinak utovarivača. Oba modela su potpuno kompatibilni sa pet najvećih modela serije MF 941 i MF 941X kod Massey Ferguson prednjih utovarivača serija 900 i 900X, koji su na raspolaganju sa i bez paralelnog vođenja. Ovi utovarivači su pogodni za najrazličitije terete i dohvate, a upravljaju se preko dodatne komandne palice.

Info

Kategorija: Traktori
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Austrija
Datum objave oglasa: 15.04.2016.
Datum izmjene oglasa: 29.10.2019.
Pregleda: 3326
Šifra oglasa: 26301

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas