Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Massey Ferguson RB 2125FPR - stroj za baliranje s fiksnom komorom

Austro Diesel GmbH

Kontakt - Austro Diesel GmbH

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2, A-2320 Schwechat
tel: +385 1 56 20 791
mob: +385 99 22 98 415

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Strojevi za baliranje s fiksnom komorom RB 1125F, 2125F i 2125FPR Masseya Fergusona raspolažu komorom za bale zapremine od 1,5 kubičnim metara s 18 PowerGrip valjaka i mehaničkim zatvaranjem stražnjeg poklopca.

Velika brzina protoka i izvanredna troškovna učinkovitost

Na taj način jamči se konzistentni oblik i gustoća bala dok dvostupanjski zaštitni mehanizam Hydroflexcontrol povećava brzinu Vašeg rada tako što automatski sprječava i do 80 % potencijalnih začepljenja.

Model Opcije rotora odn. Rezača Zapremnina komore za bale (M3) Težina (KG)
MF RB 2125FPR Xtracut 25 1,5 3.400

Sakupljač velikih brzina

Dizajn MF sakupljača nema zakrivljenu putanju što omogućuje značajno veće brzine rada. Zahvaljujući manjem broju pomičnih dijelova, sakupljač je bez zakrivljene putanje mirniji, jednostavniji za rad te istodobno pouzdaniji. K tomu, smanjeni troškovi održavanja i manje potrebnih podešavanja štede vrijeme i time povećavaju učinkovitost.
Sustav sakupljača opremljen je s nizom od pet zubaca između kojih je razmak od samo 64 mm čime se u svakom trenutku omogućavaju velika brzina protoka i mirno ravnomjerno punjenje čak i pri visokim brzinama. Na MF strojevima za baliranje okruglih bala, sakupljač je montiran u neposrednoj blizini rotora čime se poboljšava protok materijala i smanjuje mogućnost blokiranja.

Xtracut

Strojevi za baliranje okruglih bala Masseya Fergusona mogu se opremiti s 13, 17 ili 25 noževa i osmišljeni su za optimalan rad. Ovi rezači odlikuju se najdužim noževima dostupnima na tržištu. Time se jamči da se ni jedan neobrađeni usjev ne provuče.
Xtracut 17 i 25 raspolažu dvjema hidraulički pogonjenim grupama noževa kojima se može upravljati iz kabine na zahtjev kupca.  
Vozač može odabrati: jednu grupu noževa, obje grupe noževa ili bez noževa

Hydroflexcontrol

MF strojevi za baliranje okruglih bala opremljeni su jednistvenim sustavom zaštite Hydroflexcontrol koji radi u dva stupnja kako bi maksimalno povećao učinkovitost u polju i smanjio razdoblja prekida rada:
Stupanj 1: Automatski mehanički ovjes poda za otklanjanje manjih blokada
Stupanj 2: Hidraulički upravljano sniženje poda za otklanjanje većih začepljenja
U prvoj fazi Hydroflexcontrol se brine da se prednji dio baze dovodnog kanala može pomicati gore-dolje čime se može spriječiti i do 80 % potencijalnih začepljenja. Na taj se način smanjuju razdoblja prekida rada odnosno produžuje razdoblje rada.
Ako ipak dođe do blokade, vozač iz kabine aktivira drugu fazu sustava Hydroflexcontrol u kojoj se stražnji dio baze dovodnog kanal hidraulički podiže i spušta te na taj način pouzdano dovodi sva začepljenja u komoru za bale. Na taj se pak način smanjuju razdoblja prekida rada.

Komora za bale

Komora za bale sastoji se od 18 PowerGrip valjaka koji se brinu za visoko prianjanje i bržu rotaciju bala pri čemu se povećava gustoća i poboljšava oblik bala.
Valjci preše sa svojih deset rebara načinjeni su od bešavne cijevi. Postavljaju visoke standarde u industriji kad su u pitanju dugi životni vijek i rezultat te su poznati po svome dizajnu najbolje prakse i sposobnošću odolijevanja i najnepovoljnijim vremenskim uvjetima.

Sustav vezivanja

Varionet i Variotwin brinu se za savršeno omatanje i savršeno oblikovane bale. Skraćuju ciklus vezivanja, štede pređu i mrežu te čine bale iznimno stabilnima za transport i skladištenje.
Varionet i Variotwin
Vrlo učinkoviti sustav vezivanja mrežom Varionet opremljen je posebnim napinjačem mreže i rasipačem mreže. Oni pripremaju najrazličitije širine i vrste mreža te se brinu za sigurno i pouzdano vezivanje do rubova ili preko rubova. Opcionalni sustav vezivanja pređom Variotwin nudi jednostavno i ekonomično vezivanje bala pređom. Jedinstveno reguliranje promjene brzine omogućava veći broj omotača od pređe na rubovima bala. Na taj način bale se brže vezuju i pouzdanije fiksiraju na rubovima pređe pri čemu se čak i najlakši urod može brzo i sigurno prešati.
Easy Loading System (ELS)
Zahvaljujući standardnom sustavu Easy Loading Systems (ELS), na stroju za baliranje može se vrlo lako transportirati rola zamjenske mreže. Role se izmjenjuju unutar nekoliko minuta pri čemu se povećava učinkovito radno vrijeme i brzina protoka.

Nadzor

Strojevi za baliranje s fiksnom komorom Masseya Fergusna odlikuju se jednostavnim, razumljivim i intuitivnim terminalom za rukovanje na koji se prikazuju sve bitne informacije o radu stroja.

Balecontrol E
Modeli MF RB 1125F i RB 2125F opremljeni su sustavom Balecontrol E, jednostavnim i učinkovitim nadzornim zaslonom koji obavještava vozača kada bale dosegnu ispravnu veličinu i aktivira ručno ili automatsko vezivanje. Ovaj zaslon prikazuje i broj bala po danu te ukupan broj bala.

E-Link
Na modelu MF RB 2125FPR, E-Link nudi integrirane funkcije nadzora i upravljanja svim bitnim ključnim funkcijama. Ugrađen u praktični ručni uređaj, E-Link nudi vozaču predodabir hidrauličkih funkcija poput upravljanja gustoćom bala i dužini mreže, odabir skupine noževa te prikazuje radno vrijeme kao i stanje najrazličitijih brojača bala.

Jedinstvene značajke

Massey Ferguson je vodeći svjetski brend s bogatim iskustvom u proizvodnji sijena i silaže na svim kontinentima.

Iznimna ponuda strojeva za baliranje okruglih bala Masseya Fergusona odlikuje se dugim životnim vijekom i sigurno će nadmašiti Vaša očekivanja.

Samo zahvaljujući visokom broju jedinstvenih i patentiranih funkcija poput prijenosa podijeljene snage, vanjske oplate i podmazivanja, naši se strojevi za baliranje ističu iz mase.

Info

Kategorija: Mehanizacija
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Datum objave oglasa: 27.05.2020.
Pregleda: 246
Šifra oglasa: 47051

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas