Massey Ferguson MF 7716 S

Austro Diesel GmbH

Kontakt - Austro Diesel GmbH

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2, A-2320 Schwechat
tel: +385 1 56 20 791
mob: +385 99 22 98 415

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

U novoj seriji MF 7700 S povezane su inteligentna tehnologija i jednostavna, robusna konstrukcija, čime se značajno povećava produktivnost, a smanjuje potrošnja goriva i emisije štetnih plinova. Svi modeli sa svojim najmodernijim tehnologijama motora ispunjavaju standard Stage V i raspolažu, neovisno o odabranom prijenosu, snagom od +20 do 30 KS kroz sustav EPM (elektronička regulacija snage).
Osim toga serija MF 7700 S donosi još inovacija, kao npr. novi Fieldstar 5 terminal s zaslonom osjetljivim na dodir, nove opcije AutoGuide, LED svjetla te važne promjene u detaljima koje daju dodatnu sigurnost za korisnika. Unutrašnji i vanjski dizajn također su izmijenjeni.

Model Snaga/KS Snaga sa EPM Motor/Zapremnina Mjenjač
MF 7716 S 165 185 Agco Power 6 Zyl./6,6 l (Stage V) Dyna 6 / VT

Motor

Serija MF 7700 S ima motore zapremnine 6,6 i 7,4 litre najnovije generacije. Motori AGCO Power ispunjavaju najnoviju normu za ispušne plinove Tier 4 Final i imaju sustav pročišćavanja ispušnih plinova treće generacije koji ne zahtijeva nikakvo održavanje. Integracijom SCR sustava i dizelskog oksidacijskog katalizatora izuzetno se učinkovito ispunjavaju strogi zahtjevi.

U usporedbi s prethodnom serijom MF 7600 prerađene su površina katalizatora i AdBlue sustav ubrizgavanja, a elegantan i pregledan dizajn su zadržani. Također je obnovljen rashladni sustav, koji sad ima veći kapacitet, što ga čini najbolje opremljenim za najzahtjevnije zadatke i najteže radne uvjete.

Kad je potrebno, motori pružaju dodatnu snagu od 25 KS pomoću EPM (elektroničke regulacije snage). Time u svim područjima primjene imate odgovarajuću snagu na raspolaganju. AGCO POWER motori daju najvišu učinkovitost, ekonomičnost i maksimalni učinak.

Mjenjač

Prijenosi Dyna-4 i Dyna-6 s funkcijom Motor-Power-Management vrlo su jednostavni za upotrebu. Svim funkcijama možete pristupiti jednostavno bez pritiskanja spojke, a podatke o odabranoj grupi i stupnju prijenosa možete pročitati na ploči s instrumentima.

SpeedMatching dolazi u serijskoj opremi, a ovaj sustav jamči automatski odabir stupnja prijenosa kod promjene grupe. Dio serijske opreme također su AutoDrive, super spore brzine i ComfortControl.

Za najveću uštedu goriva i učinkovitost motora, Dyna-6 modeli imaju funkciju Eco. Dyna-4 i Dyna-6 raspolažu sustavom Motor-Power-Management (EPM) za kontinuirano stavljanje na raspolaganje potrebne snage u različitim uvjetima i pri raznim radovima, povećanu produktivnost i nižu potrošnju goriva.

U Eco načinu rada traktor doseže najvišu brzinu na niskom broju okretaja motora, čime je smanjena potrošnja goriva i razina buke.

Efekt spojke omogućuje vozaču da jednom nogom istovremeno koči i aktivira spojku, zbog čega će utovar obaviti jednostavnije, udobnije i sigurnije.

Sustav Dyna-VT, koji zahvaljujući sustavu EPM sada također nudi rezervnu snagu od +25 KS, razvijen je za najvišu produktivnost, rasterećenje vozača i optimizaciju potrošnje goriva. Ručica za PowerControl omogućuje jednostavnu promjenu smjera kretanja i broja okretaja. Upotrebom tempomata SV1 i SV2 i predodabira postavki, stroj automatski održava brzinu, a namještena brzina pohranjuje se i nakon gašenja motora.

Regulator graničnog opterećenja aktivira se kada se poveća opterećenje motora i padne broj okretaja. Mjenjač smanjuje brzinu kretanja prema naprijed kako bi održao potrebnu snagu, a kod promjene opterećenja traktor radi uz najvišu snagu.

Za olakšano upravljanje i bolji komfor, dinamički sustav upravljanja traktorom (DTM) surađuje sa sustavom Dyna-VT i nakon aktiviranja automatski regulira motor i mjenjač. DTM regulira broj okretaja za održavanje konstantne brzine kretanja prema naprijed bez gubitka snage uz istovremeno smanjivanje broja okretaja.

Sustavi Dyna-VT i DTM funkcioniraju uz najvišu učinkovitost i istovremeno jamče ravnomjernu vožnju i smanjenu potrošnju goriva.

Kabina

Panoramska kabina s produženim vjetrobranskim staklom, bočnim prozorima na otvaranje i brojnim poboljšanjima. Slobodan odabir raznih upravljačkih palica i naslonjača za ruku, novi upravljački elementi u desnom stupu, nova ploča s instrumentima, SIS zaslonom (postavke i informacije) i konzolom te oprema sa sustavom Datatronic CCD.

Kabine su dostupne u izvedbi s konvencionalnom mehaničkom varijantom ili potpuno novim aktivnim ovjesom kabine. Sve ove funkcije za vozača znače manje stresa, veću udobnost i u konačnici veću produktivnost. Što je duže vrijeme upotrebe, to veća korist.

Info

Kategorija: Traktori
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 26.05.2020.
Pregleda: 120
Šifra oglasa: 47014

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas