Massey Ferguson MF 5712 S

Austro Diesel GmbH

Kontakt - Austro Diesel GmbH

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2, A-2320 Schwechat
tel: +385 1 56 20 791
mob: +385 99 22 98 415

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Traktori serije MF 5700 S nadovezuju se na iskušanu seriju MF 5700 SL te zadovoljavaju najnoviji standard emisija Tier 4 Final. Proširenjem na dodatni manji model MF 5709 S jamči se absolutno vrhunska tehnologija već od 95 KS.
Novi S-Effect  Masseya Fergusona i na tom modelu integrira brojne značajke poput novog terminala Fieldstar 5 sa zaslonom na dodir, novim opcijama AutoGuide, opcijama LED osvjetljenja kao i važnim izmjenama detalja za više sigurnosti za rukovatelja. Dizajn je također izmijenjen, kako izvana tako i iznutra, pri čemu je odsada u seriji MF 5700 S dostupan omiljeni Multipad joystick poznat iz serija MF 6700 S, 7700 S i 8700 S.

Model Snaga/KS Motor/Zapremnina Mjenjač
MF 5712 S 120 Agco Power 4 cil./4.4 l Dyna 4/6

Motor

Novi četverocilindrični motor AGCO POWER zapremine 4,4 L pogoni modele serije MF 5700 S snage 95 do 130 KS. U tim modernim elektronički upravljanim motorima koristi se ubrzigavanje goriva pomoću zajedničkog voda (Common Rail) u kombinaciji s visokim dovodom zraka kroz četiri ventila po cilindru kako bi se učinkovitim sagorijevanjem postigIe optimalne performanse i visoka ekonomičnost.

Zbog sofisticiranog dizajna, SCR tehnologiji treće generacije moralo se pridodati dizelski oksidacijski kazalizator (DOC) koji ne zahtijeva održavanja kako bi se poštovale stroge granične vrijednosti najnovijih propisa o ispušnim plinovima. Novi sustav  „All in one“ nema nikakav utjecaj na preglednost ili pristup održavanju.

Mjenjač

Dyna 4
Zahvaljujući impresivnim performansam i učinkovitom dizajnu, prijenosi Dyna 4 nenadmašni su kad je u pitanju učinkovitost, kontrola i udobnost. Šesnaest brzina naprijed i šesnaest brzina unatrag mogu se u potpunosti mijenjati bez uporabe spojke. Prijenosom Dyna 4 može se jednostavno i udobno upravljati ručicom PowerControl na lijevoj strani ili vozačkom polugom na desnoj strani što nećete pronaći nigdje više u ovoj klasi.

Dyna 6
Prijenos Dyna 6, posebno razvijen za modele s četverocilindričnim motorima snage 95 do 130 KS savršeno pristaje dužem osovinskom razmaku i izvanrednoj okretnosti ovih traktora. Pored iznimne pristupačnosti korisniku za učinkovit rad s prednjim utovarivačem, prijenos raspolaže i inovativnim funkcijama za rad u polju.

Kabina

Kvalitetna kabina opremljena je prema najnovijim standardima i nudi odličan pogled kroz prednji vjetrobran na usku udubljenu haubu. Opremljena je mnoštvom funkcija  pomoću kojih se smanjuje Vaše radno opterećenje, a povećava ukupna radna produktivnost.
Možete odabrati između dvije izvedbe kabine - „Essential“ und „Efficient“ s kojima Vaš traktor možete prilagoditi svim Vašim potrebama. Zahvaljujući dvjema različitim pozicijama kabine i odabiru između ravnog krova Slimline, staklenog krova Visio i krova Standard, zajamčen je jednostavan pristup objektima.

Čitava serija dostupna je s opcionalnim mehaničkim ovjesom, a svi traktori s četverocilindričnim motorima mogu se dodatno opremiti novim ovjesom prednje osovine. Ostale opcije su klima uređaj i različita sjedala s pneumatskim ovjesom.

Pored toga, nova upravljačka ploča opremljena je preglednim zaslonom SIS Screen. Također se mogu naručiti i opcije poput SpeedSteer-a i pripremljenosti na priključak Auto Guide.

Info

Kategorija: Traktori
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 20.05.2020.
Datum izmjene oglasa: 10.11.2020.
Pregleda: 168
Šifra oglasa: 46956

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas