Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Massey Ferguson MF 5710 S

Austro Diesel GmbH

Kontakt - Austro Diesel GmbH

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2, A-2320 Schwechat
tel: +385 1 56 20 791
mob: +385 99 22 98 415

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Traktori serije MF 5700 S nadovezuju se na iskušanu seriju MF 5700 SL te zadovoljavaju najnoviji standard emisija Tier 4 Final. Proširenjem na dodatni manji model MF 5709 S jamči se absolutno vrhunska tehnologija već od 95 KS.
Novi S-Effect  Masseya Fergusona i na tom modelu integrira brojne značajke poput novog terminala Fieldstar 5 sa zaslonom na dodir, novim opcijama AutoGuide, opcijama LED osvjetljenja kao i važnim izmjenama detalja za više sigurnosti za rukovatelja. Dizajn je također izmijenjen, kako izvana tako i iznutra, pri čemu je odsada u seriji MF 5700 S dostupan omiljeni Multipad joystick poznat iz serija MF 6700 S, 7700 S i 8700 S.

Model Snaga/KS Motor/Zapremnina Mjenjač
MF 5710 S 100 Agco Power 4 cil./4.4 l Dyna 4/6

Motor

Novi četverocilindrični motor AGCO POWER zapremine 4,4 L pogoni modele serije MF 5700 S snage 95 do 130 KS. U tim modernim elektronički upravljanim motorima koristi se ubrzigavanje goriva pomoću zajedničkog voda (Common Rail) u kombinaciji s visokim dovodom zraka kroz četiri ventila po cilindru kako bi se učinkovitim sagorijevanjem postigIe optimalne performanse i visoka ekonomičnost.

Zbog sofisticiranog dizajna, SCR tehnologiji treće generacije moralo se pridodati dizelski oksidacijski kazalizator (DOC) koji ne zahtijeva održavanja kako bi se poštovale stroge granične vrijednosti najnovijih propisa o ispušnim plinovima. Novi sustav  „All in one“ nema nikakav utjecaj na preglednost ili pristup održavanju.

Mjenjač

Dyna 4
Zahvaljujući impresivnim performansam i učinkovitom dizajnu, prijenosi Dyna 4 nenadmašni su kad je u pitanju učinkovitost, kontrola i udobnost. Šesnaest brzina naprijed i šesnaest brzina unatrag mogu se u potpunosti mijenjati bez uporabe spojke. Prijenosom Dyna 4 može se jednostavno i udobno upravljati ručicom PowerControl na lijevoj strani ili vozačkom polugom na desnoj strani što nećete pronaći nigdje više u ovoj klasi.

Dyna 6
Prijenos Dyna 6, posebno razvijen za modele s četverocilindričnim motorima snage 95 do 130 KS savršeno pristaje dužem osovinskom razmaku i izvanrednoj okretnosti ovih traktora. Pored iznimne pristupačnosti korisniku za učinkovit rad s prednjim utovarivačem, prijenos raspolaže i inovativnim funkcijama za rad u polju.

Kabina

Kvalitetna kabina opremljena je prema najnovijim standardima i nudi odličan pogled kroz prednji vjetrobran na usku udubljenu haubu. Opremljena je mnoštvom funkcija  pomoću kojih se smanjuje Vaše radno opterećenje, a povećava ukupna radna produktivnost.
Možete odabrati između dvije izvedbe kabine - „Essential“ und „Efficient“ s kojima Vaš traktor možete prilagoditi svim Vašim potrebama. Zahvaljujući dvjema različitim pozicijama kabine i odabiru između ravnog krova Slimline, staklenog krova Visio i krova Standard, zajamčen je jednostavan pristup objektima.

Čitava serija dostupna je s opcionalnim mehaničkim ovjesom, a svi traktori s četverocilindričnim motorima mogu se dodatno opremiti novim ovjesom prednje osovine. Ostale opcije su klima uređaj i različita sjedala s pneumatskim ovjesom.

Pored toga, nova upravljačka ploča opremljena je preglednim zaslonom SIS Screen. Također se mogu naručiti i opcije poput SpeedSteer-a i pripremljenosti na priključak Auto Guide.

Info

Kategorija: Traktori
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 20.05.2020.
Pregleda: 1497
Šifra oglasa: 46954

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas