Massey Ferguson kombajn MF Delta 9380

Austro Diesel GmbH

Kontakt - Austro Diesel GmbH

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2, A-2320 Schwechat
tel: +385 1 56 20 791
mob: +385 99 22 98 415

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Budućnost poljoprivrede – hibridni model Massey Ferguson-a.
Hibridni kombajn MF DELTA kombinira konvencionalnu i rotor-tehnologiju te ispunjava zahtjeve za žetvom usjeva velikih poljoprivrednih pogona i uslužnih poduzetnika. To se postiže brojnim novim funkcijama koje ne poboljšavaju samo udobnost za vozača i olakšavaju upravljanje, nego je također povećan kapacitet i učinkovitost stroja.

Model Snaga/KS Motor/Zapremnina Vršidba Spremnik zrna L
MF 9380 496 Agco Power 7 cil. SCR /9,8 l hibrid 12500

Vršilica

Kombajn MF DELTA jedini je opremljen pravim uređajem za vršidbu na tržištu koji zaslužuje naziv „Hi-Inertia“ – puno zamašne mase! Ubrzava protok materijala, promiče vršidbu i zahvaljujući štedljivoj potrošnji goriva osigurava povoljnu žetvu bez žrtvovanja propusnosti. Poprečna ploča nastala u razvoju tvrtke MF stanjuje sloj žetvene mase pri ulasku u vršidbene organe, smanjujući time potrebnu snagu i štedeći gorivo. Žetvena masa bude predovršena, što olakšava razdvajanje zrna od slame i osigurava odličnu kvalitetu zrna. Širok ulaz prema rotoru osigurava rampa za uvlačenje materijala, koja povećava i olakšava protok materijala za vršidbu, tako da se materijal unatoč visokoj snazi stroja nježno provodi kroz kombajn.

U sljedećem stupnju obrade, dva Hi-Separation rotora ravnomjerno transportiraju materijal prema stražnjem dijelu stroja. Savijeni prsti na rotoru rahle sloj žetvene mase, a oni su odlučujući faktor iznimno čistog i visokoproduktivnog procesa dodatne vršidbe i razdvajanja.

HyPerforma
Hi-Inertia vršalica + Hi-Performance podbubanj (košara) + RotorFeeder + Hi-Separation rotori = HyPerforma tehnika. Ovaj sustav vršidbe i razdvajanja posebno je pogodan za proizvodnju čistih uzoraka  zrna i pažljivu obradu slame, kako bi se olakšao posao preši u sljedećem stupnju obrade.
Velika površina razdvajanja – 5,44 m².

Otkosni uređaj

Za hibridne kombajne serije Delta Massey Ferguson razvio je sasvim novi PowerFlow-otkosni uređaj sa zahvatom od 10,74 m. Temelji se na provjerenom PowerFlow otkosnom uređaju, koji je kroz desetljeća korištenja dokazao da povećava učinak u žetvi uljane repice za preko 70 posto i  pojednostavljuje rad vozaču u zahtjevnim uvjetima vožnje na polju. PowerFlow otkosni uređaj nove generacije je proširen za povećanje kapaciteta, a zahvaljujući većoj uvlačećoj pužnici i drugim ugrađenim elementima povećana mu je učinkovitost.

Usjev kosi Schumacher-ova greda s noževima i dvostrukim pogonom, koja svojom visokom i ujednačenom brzinom omogućava vrlo visok protok požete mase, a zahvaljujući pogonu s obje strane ovaj je sustav znatno pouzdaniji od standardne grede širine 10,74 m s pogonom na samo jednoj strani. Široka PowerFlow traka, koja transportira požetu masu do uvlačeće pužnice, stalno aktivno skuplja požetu robu, smanjujući time gubitke otkosnog uređaja i garantira ravnomjerno punjenje bubnja s klasovima prema naprijed. S promjerom od 762 mm, NOVA SuperFlow uvlačeća pužnica nudi 41 posto više radne površine od konstrukcija u konkurentskim proizvodima. S uvlačećim prstima postavljenim po cijeloj širini zahvata omogućuje brz rad bez nakupljanja hrpa u svim uvjetima i kod obrade svih žetvenih kultura. Brze i jednostavne mogućnosti podešavanja vozaču olakšavaju mijenjanje i prilagođavanje postavki, kako bi uvijek postigao optimalan protok za različite žetvene usjeve i uvjete.

Motor

Kombajni MF Delta nove generacije pogonjeni su modernim AGCO POWER motorima sa SCR-tehnologijom, koji udovoljavaju normi Tier 4 Final.  MF Delta Hybrid pogonjen je jedinstvenim 7-cilindričnim 9,8 litarskim agregatom, poznatim po uglađenom i tihom radu bez vibracija. Ovi motori imaju ravnu krivulju okretnog momenta, što osigurava konstantnu snagu kombajna pod opterećenjem. U kombinaciji sa štedljivim prijenosom snage postiže se iznimno niska potrošnja goriva po toni ovršene robe i odlična iskoristivost goriva.

Zbog toga model MF Delta ima veći doseg s jednim punjenjem rezervoara. Kako bi se osigurala dostatna količina goriva za dugi žetveni dan, kombajn je opremljen spremnikom dizelskog goriva kapaciteta 1.000 litara i spremnikom za AdBlue kapaciteta 120 litara.

Kabina

Skyline - panoramska kabina
Moderna tehnika olakšava vozaču upravljanje kombajnom i poboljšava komfor, između ostaloga zahvaljujući serijski ugrađenoj automatiziranoj klimatizaciji i grijanju. Veliko, zakrivljeno vjetrobransko staklo od zatamnjenog višeslojnog sigurnosnog stakla, s dodatnim specijalnim slojem „Trosifol Sound Control“ jamči prvorazrednu  preglednost. Kroz odličnu zvučnu izolaciju kabine vozač radi u mirnom okruženju.

Vozačko sjedalo sa zračnim ogibljenjem – federiranjem je standard, a u serijsku opremu se ubraja i udobno sjedalo za suvozača, postavljeno iznad hladnjaka;  zahvaljujući svojima kompaktnim dimenzijama podesivi stup upravljača omogućuje nesmetani pogled na otkosni mehanizam žetvenog uređaja. Bezstupnjevito podesivi upravljački naslon pričvršćen je za sjedalo i opremljen s ergonomski oblikovanom PowerGrip-ručicom, koja dobro naliježe u ruci i omogućava rukovanje s većinom funkcija samo prstima i palcem. Pomoćne funkcije, kojima se upravlja preko fleksibilnih membranskih tipki i koje se rjeđe koriste, nalaze se na desnoj strani posluživačkog naslona za ruke. Jednostavan upravljač, uzvišeni Soft-Touch-taster za podešavanje i zaslon izravno su povezani s TechTouch terminalom.

Izvrsna preglednost i ergonomski raspoređeni elementi za upravljanje i podešavanje olakšavaju rad i podižu proizvodnost.

Info

Kategorija: Kombajni
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 21.04.2020.
Datum izmjene oglasa: 26.05.2020.
Pregleda: 170
Šifra oglasa: 46710

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas