Massey Ferguson kombajn MF Beta 7370

Austro Diesel GmbH

Kontakt - Austro Diesel GmbH

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2, A-2320 Schwechat
tel: +385 1 56 20 791
mob: +385 99 22 98 415

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Zahvaljujući niskim pogonskim troškovima, manjoj potrošnji goriva i jednostavnom održavanju kombajni serija MF BETA i MF BETA ParaLevel pogodni su naročito za poljoprivredna gospodarstva srednje veličine.

Ovi kombajni osim funkcionalnog, praktičnog dizajna s kombinacijom moderne tehnologije i dokazane opreme, jamče i maksimalnu učinkovitost i jednostavno korištenje na polju kada ste u žurbi.

Kombajni BETA-serije razvijeni su i proizvedeni u našem centru izvrsnosti u talijanskom mjestu Breganze prema najvišim standardima sa ciljem maksimalne izdržljivosti i duljine životnoga vijeka.

Model Snaga/KS Motor/Zapremnina Razdvajanje Spremnik zrna L
MF 7370 360 Agco Power 6 cil. SCR /8,4 l 6 slamotresa 9000

Vršilica

Pouzdani, izuzetno teški i snažni vršidbeni bubanj s podesivim brojem okretaja i vršidbenom košarom visokih performansi jamči apsolutno visoki učinak tijekom vršidbe. 

Ulaz i izlaz vršidbene košare mogu se neovisno jedan od drugog podešavati, tako da vozač može precizno utjecati na vršidbu.

U slučaju da se rotirajući razdjeljivač ne koristi,  on se može, zahvaljujući jednom jedinstvenom sustavu, isključiti, zakrenuti prema gore odvajajući ga od košare. Time vozač može optimirati kvalitetu uzoraka zrna i učinak kombajna prilagoditi suhim uvjetima žetve.

Slamotres sa četiri kaskade ima zatvoreno dno i „aktivne zidove“ u vidu štancane rešetke, kroz čiju se otvorenu površinu povećava učinkovitost razdvajanja zrna od slame.

Sječka slame zahvaljujući svojim nazubljenim noževima - udaračima reže vrlo čisto i radi s niskom potrošnjom snage. Za upravljanje korištenjem slame kao opcija dostupni su električno podesivi usmjeravajući limovi i raspodjeljivač pljeve.

Podesive kovane ploče, nazubljeni protunoževi i poklopac sječke osiguravaju fino usitnjavanje i ujednačenu raspodjelu slame.

Otkosni uređaj

Kombajni MF BETA po izboru mogu biti opremljeni prvorazrednim PowerFlow otkosnim uređajem ili visoko-učinkovitim FreeFlow otkosnim uređajem. Jedinstveni PowerFlow otkosni uređaj povećava prinos kod svih žetvenih kultura i pod svim uvjetima žetve. Zajedno s PowerFeed valjcima PowerFlow otkosni uređaj jamči brzo i ujednačeno uvlačenje žetvene mase s klasom naprijed, čime se pod otežanim uvjetima osigurava optimalno hranjenje vršalice i time visoka produktivnost. Jednostavno i robusno konstruirani FreeFlow otkosni uređaji lagani su za posluživanje – upravljanje i održavanje i žanju bez napora svaku žetvenu kulturu.

FreeFlow otkosni uređaj dostupan je u širinama zahvata od 4,80 m do 7,60 m. Sastoji se iz jednog varenog okvira s pločama koje su učvršćene vijcima, tako da se pojedini dijelovi, kao što se klizne ploče reznog uređaja prema tlu, po potrebi mogu jednostavno i brzo zamijeniti. Uvlačeća pužnica zaštićena je preko klizne spojke (kuplunga - koji pod preopterećenjem proklizi). Podešavanje vitla je elektrohidrauličko i njegov broj okretaja se regulira hidraulički bezstupanjski i s malo održavanja. Kako bi se učinak rezanja optimalno prilagodio određenom terenu serijski se ugrađuje automatsko reguliranje visine rezanja. S AutoLevel funkcijom, kao dodatnom opremom, Massey Ferguson otkosni uređaj može izjednačiti konture tla i do 8%.

Motor

Koncept Sisu – motora već više godina ugrađuje se u traktore Massey Ferguson i do danas je u pogledu uštede goriva najučinkovitiji koncept motora.

SCR – sustav druge generacije koristi SCR – katalizator i dizel oksidacijski katalizator. Ovo je trenutno najinovativniji i najfikcionalniji SCR – sustav na tržištu.

Genijalni koncept pojedinih komponenti i rashladne jedinice optimiziraju učinkovitost i smanjuju troškove održavanja.

Kabina

Kombajni serije MF BETA sada su opremljeni s veličanstvenom, novo dizajniranom, panoramskom - Skyline kabinom, koja vozaču nudi puno mjesta i udobnosti. Opremljena je modernim, naprednim elementima za upravljanje i podešavanje, kao i s novim TechTouch-terminalom.

Izvrsna preglednost i ergonomski raspoređeni elementi za upravljanje i podešavanje olakšavaju rad i podižu proizvodnost. Intuitivni izbornici na velikom zaslonu osjetljivom na dodir pružaju vam sve važne informacije odmah i aktiviraju sustav za uzbunjivanje kako bi zaštitio vaš stroj.

Kabina je opremljena brojnim funkcijama, koje su inovativne za kombajne ove snage:
• Nova PowerGrip-ručica za vožnju s kontrolom impulsa
• Novi, ugodan glavni prekidač na ručki
• Novi, bočni Softkeys
• Novi TechTouch-terminal
• Automatska klima s grijanjem
• Visokokvalitetno sjedalo sa zračnim ogibljenjem  
• Električno podesiva i grijana dvostruka ogledala
• Sjedalo za suvozača s integriranim hladnjakom i prostorom za pohranu
• Izvrsna zvučna izolacija s posebnim, zvučno izolacijskim staklom, tako da možete udobno i u miru raditi
• Nove, šire i sigurnije stepenice prema kabini!
• H9-radni reflektori
• Opcija – po želji paket rasvjete
• Opcija – po želji Multimedia-radio s navigacijom 

Info

Kategorija: Kombajni
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: 0,00 kn
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 26.05.2020.
Datum izmjene oglasa: 26.05.2020.
Pregleda: 132
Šifra oglasa: 47038

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas