Kombajn Massey Ferguson MF 7347 S

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Kombajni.

Austro Diesel GmbH

Kontakt - Austro Diesel GmbH

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2, A-2320 Schwechat
tel: +385 1 56 20 791
mob: +385 99 22 98 415

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Idealno rješenje za mješovita gospodarstva: serija ACTIVA S nudi beskompromisnu opremljenost te za svoju klasu, visoku razinu jednostavnosti upravljanja i podešavanja, te komfora u vožnji.

MF ACTIVA S modeli su prava svestrana čuda i uklapaju se u sva gospodarstva s izmjenjivim plodoredom. MF 7345S s pet slamotresa i MF 7347S sa šest slamotresa odlikuju se kvalitetom finalne izrade i jačinom protoka pod najtežim uvjetima. U oba modela ton zadaje poboljšani AGCO SISU POWER SCR-motor i oba mogu biti isporučena s poznatim Massey Ferguson PowerFlow otkosnim uređajem. Ali može još i fleksibilnije. Već prema stanju usjeva na području korištenja - dakle jesu li suhi ili vlažni - ACTIVA S može se naručiti u dvije verzije: ili s konvencionalnim kosim elevatorom i jednostavnom košarom ispod vršidbenog bubnja, ali postoji i mogućnost dodatne kombinacije razdvajanja s rotirajućim razdvajalom "Multi-Crop Separatorom" i uvlačećim valjcima "PowerFeed-Roller".

Unutrašnji prostor kabine je u pogledu komfora potpuno usklađen - dizajniran za udobnost i s višestruko podesivim, zračno ogibljenim sjedalom za vozača, zatim naslonom za ruke i elementima za upravljanje i podešavanje, koji su integrirani u konstrukciju sjedala. Spremnik zrna volumena 8600 litara s elektronički sklopivim poklopcem produljuje vrijeme korištenja između dva pražnjenja. Načelno gledano MF ACTIVA S ćete kod žetve doživjeti kao izuzetno fleksibilnu i sigurnu investiciju.

Tehničke karakteristike modela MF 7347 S:

  • Snaga PS: 276
  • Motor/zapremnina: Agco Power 6 cil. SCR /7,4 l
  • Razlučivanje: 6 slamotresa
  • Spremnik zrna l: 8600

Info

Kategorija: Kombajni
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 07.01.2015.
Datum izmjene oglasa: 29.03.2020.
Pregleda: 975
Šifra oglasa: 18634

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas