John Deere vučena prskalica Serije M900/M900i

Novocommerce International d.o.o.

Kontakt - Novocommerce International d.o.o.

Novocommerce International d.o.o.
Jablanova 16, 31000 Osijek
tel: + 385 31 297 341
fax: +385 31 297 337

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Osnovne informacije

Velik učinak, maksimalno iskorišteno vrijeme i najniži mogući radni troškovi jesu one karakteristike koje biste trebali imati u vidu pri odabiru novog stroja. A to je upravo ono što dobivate s prskalicom serije M900/M900i. Razine performansi velike su zahvaljujući preciznom prskanju i općenito lakom rukovanju.

Tehničke informacije

Specifikacija prskalice serije M900

Ključne značajke

Bezuvjetna rafiniranost: jednostavnost
Nitko osim vas ne zna bolje koliko rafiniranosti vam je potrebno. Zbog toga je konstruirana vučena prskalica serije M900/M900i. Konfiguriranjem tehničkih značajki koje su najprikladnije za vaš posao, možete biti sigurni da nećete investirati u nepotrebne dodatke. No, uvijek ćete imati prednost korištenja iste, već dokazane šasije, spremnika i ostalih glavnih komponenti prskalica serije R900i.

BoomGuard
Sustav ovjesa osigurava nesmetanu vožnju s krilima po cesti i u polju.

BoomTrac
Povećava preciznost i distribuciju prskanja i smanjuje zanošenje, zahvaljujući automatskoj regulaciji nagiba i visine krila tijekom rada. Posebice je koristan na strminama i neravnim poljima, kao i tijekom okretanja na kraju polja.

Kontrola sekcija
Smanjuje ulazne troškove znatnim smanjenjem preskakanja ili preklapanja. Ovaj sustav baziran na GPS-u automatski uključuje i isključuje sekcije krila kad god napuštate ili ulazite u unaprijed definirana područja.

Nadmoćna stabilnost: Jednostavno riješenje
Što je težište niže to je bolja ravnoteža. Seriju M900/M900i u John Deere napravili su još bolju u pogledu stabilnosti, mogućnosti, manevriranja, preciznosti i transporta, bez obzira na to je li spremnik pun ili prazan, kako na cesti tako i na polju. Čak i na padinama.

Dokumentiranje: o pripremi ovisi sve
Ako se opremi opcionalnim zaslonom na dodir GreenStar 3 2630, prskalica M900i povećava produktivnost u cijelom ciklusu zaštite usjeva, od dokumentiranja i punjenja pa sve do transporta,prskanja i ispiranja.
Dobro dokumentiranje daje dobru osnovu za cijeli postupak.

Punjenje: Nadzor na jednostavan način
PowrFill induktor kemikalija – brzo i čisto punjenje nemože biti jednostavnije. PowrFill induktor u stanju je ostvariti velike ulazne volumene u najkraćem vremenu. Njegov snažni ubrizgavač brzo dovodi kemikalije za zaštitu usjeva u spremnik, smanjujući rizik od pjenjenja. Kompletno s ormarićem za odjeću i integriranim spremnikom sa slavinom za pranje ruku.

Održavajte red – nakon punjenja, operite ruke u zasebnom spremniku koji sadrži do 20l čiste vode.

Održavajte čistoću – standardni ormarić za odjeću idealan je za transport predmeta koji su vam potrebni, uključujući i rezervnu odjeću.

Transport: konstruirana za brzinu i stabilnost
Zahvaljujući niskom težištu i ravnomjernoj raspodjeli težine, stabilnost prskalica serije M900/M900i na cesti je nenadmašiva. Sigurno i lako se može vući pri brzinama do 40 km/h čak i kada je spremnik napunjen.

Precizno prskanje ovisi o stabilnosti krila, a John Deere krila dobro su poznata po svojoj stabilnosti i dugotrajnosti. John Deere nudi veliki asortiman dvostruko i trostruko sklopivih čeličnih krila koja posjeduju kvalitetne značajke kako bi se osigurale pouzdane i vrlo precizne performanse – godinu za godinom.

Vušefunkcijska upravljačka ručica
Sve ključne funkcije koje se često koriste tijekom prskanja aktiviraju se pomoću višefunkcijske upravljačke ručice

Prilagođavanje vaše prskalice: odaberite zaslon koji trebate…
Tražite li iznimnu fleksibilnost, sveobuhvatno navođenje, realistične prikaze polja i upravljanje ISOBUS priključnim strojevima onda je GreenStar 1800 zaslon za vas.

U video prilogu pogledajte model M900/M900i:

Info

Kategorija: Atomizeri i prskalice
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 17.12.2019.
Datum izmjene oglasa: 08.01.2020.
Pregleda: 6626
Šifra oglasa: 45400

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas