Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

John Deere vučena prskalica Serije M700/M700i

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Atomizeri i prskalice.

Novocommerce International d.o.o.

Kontakt - Novocommerce International d.o.o.

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Osnovne informacije

Velik učinak, maksimalno iskorišteno vrijeme i najniži mogući radni troškovi jesu one karakteristike koje biste trebali imati u vidu pri odabiru novog stroja. A to je upravo ono što dobivate s prskalicama serije M700/M700i.

Razine performansi velike su zahvaljujući preciznom prskanju i općenito lakom rukovanju. I budući da ih je dizajnirao i konstruirao John Deere, zajamčeno je vrijeme iskoristivosti i pouzdanost.

Ugrađena učinkovitost operativne troškove također svodi na minimum.

Bez obzira na veličinu i prirodu poslova, uvijek možete naći John Deere vučenu prskalicu s odgovarajućim kapacitetom i učinkovitošću.

Tehničke informacije

Specifikacija prskalice serije M700

Ključne značajke 

Što sadrži idealna prskalica?

John Deere prskalice serije M700/M700i rješenja su po mjeri, savršena za usjeve u nicanju u opsegu od intenzivnih do manje intenzivnih. Širok raspon raspoloživih opcija olakšava Vam odrediti idealnu vučenu prskalicu.

Sustav BoomTrac poboljšava preciznost i raspodjelu prskanja i smanjuje zanošenje automatskim reguliranjem nagiba i visine krila tijekom rada, koristan na strminama i neravnim poljima, kao i tijekom okretanja na kraju parcele.

Kontrola sekcija – je dostupna i za M700 i M700i, smanjuje ulazne troškove zahvaljujući smanjenju preskakanja ili preklapanja u velikoj mjeri. Ovaj sustav baziran je na GPS-u automatski uključuje i isključuje sekcije krila kad god napuštate unaprijed definiranapodručja ili izlazite iz njih.

Nadmoćna stabilnost: ključ za vještinu prskanja

Što je težište niže, to je bolja uravnoteženost. Seriju M700/M700i činimo boljom u pogledu stabilnosti, mogućnosti manevriranja, preciznosti i transporta, bez obzira na to je li spremnik pun ili prazan, kako na cesti tako i u polju. Čak i na padinama.

Sav kapacitet koji trebate
S 3 dostupne veličine spremnika iznimno je jednostavno prepoznati odgovarajuću verziju za vaše poslove.
Više načina upravljanja – odaberite Ručno kada se vraćate u kutove ili Auto za kontinuirano praćenje traga. Ručni način omogućuje namještanje na padinama, dok HMS aktivira upravljanje kada ne prskate pri okretanju na kraju parcele.

Dokumentiranje: o pripremi ovisi sve
Ako se opremi opcionalnim uaslonom na dodir GreenStar 3 2630, prskalica M700 povećava produktivnost u cijelom ciklusu zaštite usjeva – od dokumentiranja i punjenja pa sve do transporta, prskanja i ispiranja.
Dobro dokumentiranje daje dobru osnovu za cijeli postupak.

Punjenje – nadzor na jednostavan način
Ergonomično mjesto upravljanja opremljeno je velikim ručicama ventila koje mogućnost pogrešaka svode na minimum i štede dragocjeno vrijeme tijekom namještanja stroja. Opcionalna i riješenja čine punjenje, prskanje i ispiranje još bržim, lakšim i preciznijim. Sustav cirkulacije tekućine podijeljen je na dva funkcionalna područja: rad i prskanje.

Digitalni pokazivač razine napunjenosti
Štedi kemikalije i vrijeme pokazujući na displeju aktualni sadržaj spremnika, preostalo područje za prskanje te preostalu udaljenost za prskanje.

Održavajte čistoću
Nakon punjenja, operite ruke u zasebnom spremniku koji sadrži do 20 l čiste vode.

Krila: visoka preciznost, veći prinosi
Precizno prskanje ovisi o stabilnosti krila, a John Deere krila dobro su poznata po svojoj stabilnosti i dugotrajnosti. John Deere nudi veliki izbor dvostruko i trostruko sklopivih čeličnih krila, koja posjeduju kvalitetne značajke za osiguravanje pouzdanog i vrlo preciznog učinka – godinu za godinom.

Prilagođavanje vaše prskalice: odaberite zaslon koji trebate…
Tražite li iznimnu fleksibilnost, sveobuhvatno navođenje, realistične prikaze polja i upravljanje ISOBUS priključnim strojevima onda je GreenStar 1800 zaslon za vas.

U video prilogu pogledajte John Deere M700/M700i prskalice na dijelu:

Info

Kategorija: Atomizeri i prskalice
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 17.12.2019.
Datum izmjene oglasa: 10.03.2022.
Pregleda: 171102
Šifra oglasa: 45399

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas