John Deere vučena prskalica Serije M700/M700i

Novocommerce International d.o.o.

Kontakt - Novocommerce International d.o.o.

Novocommerce International d.o.o.
Jablanova 16, 31000 Osijek
tel: + 385 31 297 341
fax: +385 31 297 337

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Osnovne informacije

Velik učinak, maksimalno iskorišteno vrijeme i najniži mogući radni troškovi jesu one karakteristike koje biste trebali imati u vidu pri odabiru novog stroja. A to je upravo ono što dobivate s prskalicama serije M700/M700i.

Razine performansi velike su zahvaljujući preciznom prskanju i općenito lakom rukovanju. I budući da ih je dizajnirao i konstruirao John Deere, zajamčeno je vrijeme iskoristivosti i pouzdanost.

Ugrađena učinkovitost operativne troškove također svodi na minimum.

Bez obzira na veličinu i prirodu poslova, uvijek možete naći John Deere vučenu prskalicu s odgovarajućim kapacitetom i učinkovitošću.

Tehničke informacije

Specifikacija prskalice serije M700

Ključne značajke 

Što sadrži idealna prskalica?

John Deere prskalice serije M700/M700i rješenja su po mjeri, savršena za usjeve u nicanju u opsegu od intenzivnih do manje intenzivnih. Širok raspon raspoloživih opcija olakšava Vam odrediti idealnu vučenu prskalicu.

Sustav BoomTrac poboljšava preciznost i raspodjelu prskanja i smanjuje zanošenje automatskim reguliranjem nagiba i visine krila tijekom rada, koristan na strminama i neravnim poljima, kao i tijekom okretanja na kraju parcele.

Kontrola sekcija – je dostupna i za M700 i M700i, smanjuje ulazne troškove zahvaljujući smanjenju preskakanja ili preklapanja u velikoj mjeri. Ovaj sustav baziran je na GPS-u automatski uključuje i isključuje sekcije krila kad god napuštate unaprijed definiranapodručja ili izlazite iz njih.

Nadmoćna stabilnost: ključ za vještinu prskanja

Što je težište niže, to je bolja uravnoteženost. Seriju M700/M700i činimo boljom u pogledu stabilnosti, mogućnosti manevriranja, preciznosti i transporta, bez obzira na to je li spremnik pun ili prazan, kako na cesti tako i u polju. Čak i na padinama.

Sav kapacitet koji trebate
S 3 dostupne veličine spremnika iznimno je jednostavno prepoznati odgovarajuću verziju za vaše poslove.
Više načina upravljanja – odaberite Ručno kada se vraćate u kutove ili Auto za kontinuirano praćenje traga. Ručni način omogućuje namještanje na padinama, dok HMS aktivira upravljanje kada ne prskate pri okretanju na kraju parcele.

Dokumentiranje: o pripremi ovisi sve
Ako se opremi opcionalnim uaslonom na dodir GreenStar 3 2630, prskalica M700 povećava produktivnost u cijelom ciklusu zaštite usjeva – od dokumentiranja i punjenja pa sve do transporta, prskanja i ispiranja.
Dobro dokumentiranje daje dobru osnovu za cijeli postupak.

Punjenje – nadzor na jednostavan način
Ergonomično mjesto upravljanja opremljeno je velikim ručicama ventila koje mogućnost pogrešaka svode na minimum i štede dragocjeno vrijeme tijekom namještanja stroja. Opcionalna i riješenja čine punjenje, prskanje i ispiranje još bržim, lakšim i preciznijim. Sustav cirkulacije tekućine podijeljen je na dva funkcionalna područja: rad i prskanje.

Digitalni pokazivač razine napunjenosti
Štedi kemikalije i vrijeme pokazujući na displeju aktualni sadržaj spremnika, preostalo područje za prskanje te preostalu udaljenost za prskanje.

Održavajte čistoću
Nakon punjenja, operite ruke u zasebnom spremniku koji sadrži do 20 l čiste vode.

Krila: visoka preciznost, veći prinosi
Precizno prskanje ovisi o stabilnosti krila, a John Deere krila dobro su poznata po svojoj stabilnosti i dugotrajnosti. John Deere nudi veliki izbor dvostruko i trostruko sklopivih čeličnih krila, koja posjeduju kvalitetne značajke za osiguravanje pouzdanog i vrlo preciznog učinka – godinu za godinom.

Prilagođavanje vaše prskalice: odaberite zaslon koji trebate…
Tražite li iznimnu fleksibilnost, sveobuhvatno navođenje, realistične prikaze polja i upravljanje ISOBUS priključnim strojevima onda je GreenStar 1800 zaslon za vas.

U video prilogu pogledajte John Deere M700/M700i prskalice na dijelu:

Info

Kategorija: Atomizeri i prskalice
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: 0,00 kn
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 17.12.2019.
Datum izmjene oglasa: 17.12.2019.
Pregleda: 171033
Šifra oglasa: 45399

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas