Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Elipsasti model šatora za perad!

Ambiental group srl

Kontakt - Ambiental group srl

Ambiental group srl
Str. Zizinului Nr.m 106A, 500407 Brasov, Rumunjska
mob: +385 98 632 980

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Model elipsa - perad

Elipsasti model je sustav koji se lako montira i demontira. Ugradnja i demontaža ovog sustava su jednostavni. Elipsasti model dolazi u raznim dužinama i veličinama (vidi sljedeću listu). Za okvir su korišteni iznutra i izvana pocinčani cijevni profili.

  • širina 5 m, dužina od 6-40 m, visina u središnjem predjelu 2,50 m
  • širina 6 m, dužina od 6-48 m, visina u središnjem predjelu 3,00 m
  • širina 7 m, dužina od 8-50 m, visina u središnjem predjelu 3,00 m

Općenite informacije o podkonstrukciji 

Kao podkonstrukcija se rabe galvanizirani cijevni profili od galvaniziranog lima koji se prema modelu proizvodnje mogu proizvoditi u individualnim dimenzijama. Podkonstrukcije šatora mogu se demontirati, a sastavljanje i prijevoz na drugu lokaciju vrlo su jednostavni. Dijelovi podkonstrukcija pričvršćuju se naticanjem ili pomoću prirubnica s vijcima s vlaknenom maticom. Navedena svojstva osiguravaju učinkovitost, zdrav i dug vijek trajanja te mogu smanjiti troškove nabavke šatora za oko 25%. Ako šator istih dimenzija dobijete po 25% povoljnijoj cijeni, razmislite dvaput i tražite izvana i iznutra galvaniziranu podkonstrukciju.

Općenite informacije o izolacijskim materijalima

Izolacijski materijali namijenjeni za šatore razlikuju se najprije po svojoj svrsi, a onda i prema mjestu postavljanja šatora. Važno je da izolacijski materijal bude proizveden od originalnih sirovina, odnosno da ne sadrži reciklirane materijale. Zahvaljujući izolacijskom materijalu koji posjeduje navedena svojstva, moći ćete dugo uživati u zdravom i prikladnom okruženju.

Izofelt 

Riječ je o izolacijskom materijalu bijele boje od 100% mirisno neutralnog poliestera, posebno proizvedenom za šatore Gülecyüz, koji ne sadrži reciklirane materijale s bakterijama, s vrlo visokim kapacitetom apsorpcije vlage i koji se brzo suši, čija je težina 500 gr/m² i koji je jako izdržljiv. Ovaj se materijal uglavnom koristi u kombinaciji s materijalom Bizofol ABA.

Staklena vuna

S jedne strane oblijepljena aluminijskom folijom debljine 5 cm i 10 cm, izolacijski materijal koji se na tržištu prodaje s markama Izocam i Knauf. Oba materijala imaju jednaka svojstva i jednaku cijenu.

Bizofol ABA

Izolacijski materijal koji traje jako dugo i kod kojega su obje strane oblijepljene aluminijskom folijom, dok se između nalazi najlon sa zračnim mjehurićima, i čija je težina 210 gr/m². Ovaj se materijal može samostalno koristiti u šatorima koji služe za smještaj, koriste se na gradilištu, kao blagovaonica ili skladište, kao i u šatorima za proizvodnju zajedno s izofeldom ili staklenom vunom.

Cerada kao podstava

Ovdje je riječ o šatorskom materijalu od izvorne sirovine, s težinom po m² koja varira ovisno o namjeni, od politilena ili polipropilena, koji je periv i bez bakterija.

Cerada kao zadnji sloj 

Koristi se kao najgornji sloj za šatore. Cerada od PVC-a koja se ne može zapaliti plamenom, UV zaštita (protiv štetnog sunčevog zračenja) dodatno, 1100 dtex, 650 gr/m², vrlo otporna na kidanje i deranje, certificirana kao prikladna za živa bića, bez bakterija, neutralnog mirisa, ne propušta vodu i zrak. Spajanje se vrši pomoću robota pri visokim frekvencijama. Proizvodni certifikati za cerade korištene za šator bit će vam predani sa šatorom. Zatražite ove certifikate.

Potpuna izolacija

Izoliraju se (donji) prednji i stražnji zidovi šatora. 1. sloj: PVC cerada, 2. sloj: Bizofol ABA i 3. sloj sastoji se od zadnje cerade. Zahvaljujući ovom svojstvu, šator je potpuno izoliran. Želite li minimalizirati gubitak topline i vlažnosti, na ovome svakako trebate inzistirati.

Ventilacija

U našim se šatorima za ventilaciju koriste okrugle odsisne cijevi od galvaniziranog lima ili sustavi sa sljemenom. Među sustavima nema razlike u cijeni. Ovisno o namjeni i značajkama mjesta postavljanja šatora mogu se koristiti oba sustava.

Prozori 

Na tijelu šatora mogu se postaviti prozorski sustavi s flizelinom, cerada s patentnim zatvaračem ili profilni obrub s krovnom ceradom, no također i prozori od PVC-a. Prozori od PVC-a omogućit će dostatnu količinu svjetlosti u šatoru i konstantan dotok svježeg zraka.

Vrata

Vrata se, ovisno o modelu i širini šatora, proizvode od galvaniziranog profila u jednakim omjerima, u mjerama koje najbolje odgovaraju namjeni šatora. Po želji je u ulazna vrata moguće ugraditi servisna vrata, kao i dodatna vrata na stranici šatora.
 

Info

Kategorija: Oprema i dijelovi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 04.12.2019.
Datum izmjene oglasa: 18.12.2019.
Pregleda: 451
Šifra oglasa: 45309

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas