Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

EKO PROIZVOD ŠIROKOG SPEKTRA NAMJENE

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Herbicidi.

Kontakt - Versus Solutions d.o.o.

pogledaj sve oglase korisnika

Cijena: na upit

Opis

AQUAGEN TEHNOLOGIJA koristi prirodna svojstva vode u kombinaciji s fizikalno-kemijskim zakonima i mikromembranskom tehnologijom. Omogućuje proizvodnju visokoaktivnih otopina za pranje i dezinfekciju, potpuno biorazgradivih i ekološki sigurnih za uporabu, bez dodataka štetnih kemijskih spojeva. Svi su proizvodi u ponudi u koncentriranom obliku te se razrjeđuju vodom u preporučenim omjerima. Upravo zbog toga proizvodi su konkurentni svojom cijenom, dok učinak ostaje isti.

Genox agro

Pripravak čuva zdravlje i potiče rast biljaka. Koristi se kod tretiranja alata, pribora, opreme i ambalaže, u proizvodnji presadnica povrća i voća, sjemena. Koristi se kod tretiranja tla prije sjetve te nakon berbe, za tretiranje voća i povrća te se koristi u vinogradarstvu, voćarstvu, maslinarstvu, pčelarstvu te kod prerade grožđa i kod podrumarske djelatnosti. Jako je koristan kod uzgoja biljaka u staklenicima i plastenicima. Također je vrlo koristan proizvod u stočarstvu te mesoprerađivačkoj, ribljoj i mljekarskoj industriji.

Genoll agro

Prirodni je deterdžent, potpuno neotrovan i 100% biorazgradiv. Vrlo je jaki odmaščivać što sam postupak odmašćivanja i pranja čini uspješnijim jer se uklanjanjem masnoća i prljavštine uklanja i biofilm te bakterijske naslage koje su veliki problem. Genoll Agro nije korozivan, ne nagriza površine, ujedno je i flokulant, tj. odiže masnoće s površine, a pri tome ne rastapa i ne rastvara materijale. Sadrži čiste tvari koje ne zagađuju okoliš, nisu štetne za biljni i životinjski svijet niti za čovjeka. Proizvod dolazi u dvije varijante – s pjenom i bez pjene, ovisno o želji i potrebi kupca. Također se koristiti ako su biljke infestirane lisnom uši, štitastom uši ili bijelom mušicom u kupusnjačama.

Kamenko agro

U potpunosti prirodan proizvod za uklanjanje kamenca na svim poljima poljoprivredne proizvodnje. 100% je biorazgradiv i bez agresivnih kemikalija. Prikladan je za učestalu uporabu. Primjenjuje se za uklanjanje kamenca na svim površinama, radnim strojevima, alatima, opremi i priboru. Za uklanjanje naslaga kamenca iz prskalica potrebno je Kamenko Agro propustiti kroz sve dijelove stroja i prskalice kao 10%-tnu otopinu. Dolazi u dvije varijante: klasični KAMENKO AGRO i FORTE – koji je namijenjen za tvrdokorniji kamenac.

Info

Kategorija: Herbicidi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Grad Zagreb
Datum objave oglasa: 23.05.2019.
Datum izmjene oglasa: 24.04.2023.
Pregleda: 1250
Šifra oglasa: 43275

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas