Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajmovi
  • 07.01.2014. 09:10

Županijska komora Osijek na tri značajna sajma

Sajamske aktivnosti Županijske komore Osijek

  • 175
  • 15
  • 0

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Osijek, prema već usvojenom planu sajamskih promotivnih aktivnosti, za svoje članice organizira zajedničke nastupe na nizu važnih domaćih i inozemnih sajmova u 2014. godini. Prvi zajednički nastup osječko-baranjskih tvrtki organizirat će na međunarodnom sajmu graditeljstva Hauslbauer, koji će se od 16. do 19. siječnja održati u Grazu.

Županijska komora Osijek početkom ove godine organizira i zajednički nastup svojih članica na Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, koji će se održati od 24. do 26. siječnja. Komora planira i zajednički nastup osječko-baranjskih vinara na 5. Međunarodnom sajmu vina Beowine, koji se od 27. veljače do 2. ožujka godine održava u Beogradu. Za te, kao i sajmove na kojima će tijekom godine organizirati zajedničke nastupe svojih članova, Komora osigurava značajne potpore izlagačima.


Tagovi

Viroexpo Hauslbauer Županijska komora Osijek Beowine

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]