Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce International
  • 10.03.2016. 08:30

Žito preuzelo 12 John Deere traktora

13,5 milijuna kuna ukupna je vrijednost investicije u poljoprivrednu mehanizaciju.

  • 3.922
  • 514
  • 0

Prošlotjedna isporuka 12 traktora imala je dvostruko značenje za naručitelja, Žito grupu, početak je to realizacije dijela investicije u poljoprivrednu mehanizaciju ukupno vrijednu 13,5 milijuna kuna, a za isporučitelja traktora, osječku tvrtku Novocommerce International, ovo je zapravo nastavak dugogodišnje suradnje i partnerskog odnosa.

To su stiskom šake uoči primopredaje ključeva potvrdili Mato Božić, član Uprave Žito grupe i Thom Gady, generalni direktor Novocommerce Internationala, ovlaštenog uvoznika i distributera poljoprivrednih strojeva John Deere. Izvršena je primopredaja osam John Deere traktora od 100 konjskih snaga (model 6100MC) te četiri traktora snage 170 KS-a (6170M).

"Ovi traktori će se unutar naše Grupe naći na ratarskim poslovima obrade tla, agregacije priključnih strojeva za sjetvu i zaštitu, ili pak transport prikolica. Strojevi koje smo kupili svojim specifikacijama omogućit će nam veću produktivnost", pojasnio je Božić.

Novocommerce International preuzima ulogu dodatnog obučavanja vozača preuzetih strojeva.

Nakon isporuke i dodatna obuka vozača strojeva

Nastavno, Žito očekuje isporuku i JD mehanizacije u programu žetelica te sijačica i sjetvospremača.

Znak dobrih partnerskih odnosa je i to što Novocommerce International na sebe preuzima ulogu dodatne obuke vozača ovih strojeva, koji sukladno zahtjevima tržišta i neprestane modernizacije poljoprivredne mehanizacije uvijek donose tehnološke novine.

"I ovi traktori, koji su proizvedeni u John Deere tvornici u Njemačkoj, podjednako su prikladni za izvođenje lakih i teških radova obrade tla, a istovremeno imaju i dobre manevarske sposobnosti uz pružanje potrebne komfornosti tijekom rada operaterima", rekao je Gady, naravno, zahvalivši Žito grupi što su i ovaj put, u skladu s tehničkim i tehnološkim zahtjevima današnjice prepoznali kvalitetu John Deere proizvoda.


Tagovi

Novocommerce International Žito grupa Mato Božić Thom Gady John Deere


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]