Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Projekt CroMall
  • 18.02.2014. 13:00

Želite plasirati svoj proizvod u inozemstvo?

Ako ste razmišljali o plasiranju svojih proizvoda u inozemstvo, a ne znate kako. Evo načina!

Foto: freedigitalphotos.net
  • 983
  • 116
  • 0

Ukoliko ste jedan od onih proizvođača čije potrebe ne zadovoljava domaće tržište ili jednostavno želite proširiti svoje horizonte i poboljšati vlastiti plasman projekt CroMall je idealna prilika za Vas.

CroMall je prva hrvatska business-to-business (B2B)* i business-to-customer (B2C)** internet trgovina (e-trgovina) usmjerana na promoviranje i povezivanje hrvatskih proizvođača i pružatelja usluga s inozemstvom. Svaki domaći gospodarstvenik moći će putem platforme besplatno otvoriti vlastitu e-trgovinu te je samostalno uređivati.

Posebna pozornost pridavat će se inovativnim i visokokvalitenim proizvodima certificiranim sa znakovima kvalitete (Izvorno hrvatsko, Hrvatska kvaliteta, Hrvatski EKO proizvod, Hrvatski otočni proizvod itd.)

Pojašnjenje pojmova:

*Pojam business-to-business (skraćeno B2B) označava vrstu poslovanja koje je okrenuto razmjeni roba i usluga između poslovnih subjekata.

**Pojam business-to-customer (skraćeno B2C) podrazumijeva poslovanje poslovnih subjekata s krajnjim korisnicima, odnosno potrošačima.

Više informacija možete saznati na: www.cedior.org ili putem Facebook profila.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

CroMall E-trgovina Internet B2B B2C Izvorno hrvatsko Hrvatska kvaliteta Hrvatski eko proizvod Hrvatski otočni proizvod


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]