Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fieragricola 2014.
  • 15.01.2014. 18:00

Želiš na Fieragricolu? Organizirano putovanje!

Želite posjetiti jedan od najvećih poljoprivrednih sajmova u Europi, Fieragricola-u? Evo načina...

  • 1.018
  • 150
  • 0

Udruga Zlatna dolina iz Požege organizira studijsko putovanje za sve zainteresirane poljoprivrednike u Veronu, na jedan od najvećih poljoprivrednih sajmova u Europi - Fieragricola 2014.

Jedinstvena je to prilika za sve zainteresirane da posjete ovaj vrhunski poljoprivredni događaj specijaliziran za poljoprivrednu mehanizaciju, stočarstvo, opremu za farme, genetsku sadnju, obnovljive izvore energije, voćarstvo, povrtlarstvo i sl.

Dvodnevni program putovanja, 7. i 8. veljače, organiziran je prema sljedećem programu:

  • Dan 1 (7. 2. 2014.) - Polazak iz Požege u dogovoreno vrijeme. Vožnja autobusom preko Slovenije, sve do Italije. Dolazak u Veronu u prijepodnevnim satima. Cjelodnevni obilazak sajma Fieragricola. Smještaj, večera i noćenje u hotelu u okolici Verone.
  • Dan 2 (8. 2. 2014.) - Doručak, razgledanje Verone uz turističkog vodiča - šetnja gradom, Piazza dei Signori, Piazza delle Erbe, kuća Romea i Julije, Piazza Bra, Arena di Verona. Nastavak puta do Venecije - obilazak grada uz predviđeno slobodno vrijeme. Povratak za Požegu u kasnim večernjim satima.

Očekuje se da će ovogodišnja, 111. Fieragricola, zabilježiti još veću posjećenost od prošle, na kojoj je sudjelovalo preko 100.000 posjetitelja i gotovo 1.200 izlagača iz 22 zemlje.

Cijena putovanja iznosi 950 kn na bazi grupe od 30 ljudi, odnosno 790 kn za 50 ljudi. Cijena uljučuje sve gore navedene troškove i besplatnu ulaznicu za sajam. Krajnji rok za uplatu je 23. siječanj 2014. Za više informacija možete se obratiti gdinu. Ivici Prpiću na mob. 091/488 2825 ili putem e-maila: ivica.prpic@savjetodavna.hr


Tagovi

Fieragricola Poljoprivredni sajam Verona Italija Poljomehanizacija Stočarstvo Ivica Prpić


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]