Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Požar
  • 14.11.2022. 12:25
  • Varaždinska, Selnik

Zbog požara na automobilu vlasniku izgorio i traktor

Vatrogasci su spriječili širenje požara dalje na gospodarski objekt i skladište kukuruza.

Foto: Facebook/DVD Donje Ladanje
  • 429
  • 58
  • 0

Požar u garaži u vlasništvu 63-godišnjaka izbio je u četvrtak, 10. studenog oko 10:30 sati u mjestu Selnik, objavila je Policijska uprava varaždinska.

Kako je utvrđeno očevidom, do požara je došlo uslijed samozapaljenja osobnog vozila i to zbog kvara na električnim instalacijama koje vode od auto-radija prema akumulatoru.

"Požar se s vozila proširio na cijelu garažu i traktor koji se također nalazio u istoj te na krovište objekta", navode iz policije.

Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Varaždin i dobrovoljnih vatrogasnih društava Maruševec i Donje Ladanje. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

"Gašenju pristupamo sa stražnje strane s dva mlaza sprečavajući širenje dalje na gospodarski objekt i skladište kukuruza u sklopu garaža, dok s prednje strane već gase vatrogasci DVD- a Donje Ladanje", objavili su iz DVD-a Maruševec.

Kako navode, ubrzo nakon toga došli su i vatrogasci iz JVP Varaždin te su se priključili gašenju DVD-u Ladanje s prednje strane vanjskom i unutarnjom navalom.

"Požar je lokaliziran oko 12:00 sati te ugašen oko 13:30 sati", zaključuju u svojoj Facebook objavi navodeći da je materijalna šteta velika. 


Tagovi

Požar Izgorio traktor Policija Vatrogasci


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!