Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Slavonski bećarac
  • 29.10.2015. 13:40

Zbog bećarca i u zatvor?

Za bećarac mu prijeti novčana kazna od 5.000 kuna i to temeljem Zakona o ravnopravnosti spolova na koji se tužitelj poziva, a proširenjem optužnice valpovački bi bećar mogao dobiti čak i kaznu zatvora do 30 dana.

Foto: Branimir Čolaković/Facebook
  • 570
  • 67
  • 0

Prema pisanju portala 24sata.hr nakon što je prije mjesec dana policajka iz Policijske postaje Belišće, koja je u lipnju ove godine osiguravala manifestaciju Ljeto valpovačko, prekršajno prijavila 24-godišnjeg Valpovčanina Branimira Čolakovića, člana Hrvatskog kulturno-umjetničkog društva Valpovo 1905, zbog bećarca kojeg je pjevao dok se kretao u povorci folklornih skupina, šokačkih zaprega i jahača, na njegovu je adresu stigao još jedan optužni prijedlog.

Kobni stih bećarca

Kobni stih bećarca težak 5 tisuća kuna?

Naime, sada ga se još dodatno tereti za prekršaj vrijeđanja i omalovažavanja policijskog službenika prilikom vršenja službe! Za bećarac mu prijeti novčana kazna od 5.000 kuna i to temeljem Zakona o ravnopravnosti spolova na koji se tužitelj poziva, a proširenjem optužnice valpovački bi bećar mogao dobiti čak i kaznu zatvora do 30 dana. Njegov odvjetnik Goran Mrkić iz Valpova ističe kako promašeniju i neosnovaniju optužbu od ove nije vidio te kako vjeruje da će to uspjeti dokazati i na sudu te svog branjenika osloboditi optužbi.

Foto: Branimir Čolaković/Facebook


Tagovi

Branimir Čolaković Valpovo Bećarac Policajka Policijska postaja Omalovažavanje Belišće Policijski službenik Goran Mrkić Promašena optužba Novčana kazna Kazna zatvora


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer