• Seminar
  • Osječko-baranjska, Osijek

Zanima te poduzetništvo? Prijavi se za seminar: Poslovno mentoriranje

Na ovom događanju, predstavit će se i nova usluga poslovnog mentoriranja Centra za poduzetništvo Osijek koja za cilj ima razvoj i unapređenje gospodarstva.

Foto: kasto@depositphotos
  • 35
  • 2
  • 0

Centar za poduzetništvo poziva poduzetnike, poduzetničke potporne institucije i sve zainteresirane osobe s područja Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije na uvodni seminar i umrežavanje pod nazivom Poslovno mentoriranje koje će se održati u četvrtak, 17. lipnja 2021. godine od 10:00 do 13:00 sati, u konferencijskoj dvorani A poduzetničkog inkubatora BIOS na adresi Josipa Jurja Strossmayera 341 (narančasta zgrada, prizemlje).

Program seminara

  • 10:00 - 10:15 - Registracija
  • 10:15 - 12:00 - Predstavljanje programa mentoriranja
  • 12:00 - 13:00 - Druženje i umrežavanje uz zakusku

Svi zainteresirani za sudjelovanje dolazak trebaju potvrditi putem ovog obrazca.

Odgovore na sva pitanja kao i dodatne informacije moguće je dobiti putem e-pošte: info@czposijek.hr ili putem telefona 031 / 283 970

Na navedenom događanju, predstavit će se i nova usluga poslovnog mentoriranja Centra koja za cilj ima razvoj i unapređenje gospodarstva grada Osijeka i Osječko-baranjske županije. Sve kako bi se postojeće poduzetnike stimuliralo i osnažilo za daljnji razvoj proizvoda i/ili usluga i širenje tržišta. Isto teži za rezultat imati zadržavanje postojećih i stvaranje novih radnih mjesta čime se mitigiraju posljedice pandemije COVID-19.

Centar za poduzetništvo kao potporna institucija od 1997. godine radi na razvoju i jačanju poduzetništva na području Slavonije i Baranje, te kontinuirano razvija i unapređuje svoje usluge s ciljem osnaživanja i jačanja kompetencija korisnika. 


Tagovi

Seminar BIOS Centar za poduzetništvo Osijek Poslovno savjetovanje


Autorica

Marija Ribić

Više [+]

Ekonomistica specijalizirana za promotivne aktivnosti. Dio je prodajnog/postprodajnog tima Agrokluba


Partner

Centar za poduzetništvo Osijek

J.J.Strossmayera 341, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 283 820, e-mail: info@czposijek.hr web: http://www.czposijek.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#mojepovrće najzad se preselilo u baštu, ali samo jedna mrkvica