Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javni poziv
  • 11.11.2015. 13:50

Zakup državnog zemljišta u općini Sikirevci

Agencija za poljoprivredno zemljište daje u zakup gotovo 47 hektara državnog zemljišta u općini Sikirevci.

  • 305
  • 40
  • 0

Agencija za poljoprivredno zemljište raspisala je javni poziv za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Sikirevci u Brodsko-posavskoj županiji za pet proizvodno-tehnoloških cjelina, ukupne površine 46,5786 ha i to:

  • za 1. proizvodno-tehnološku cjelinu u k.o. Sikirevci iznosi 3.3004 ha, ukupne početne visine godišnje zakupnine od 1.112,23 kuna,
  • za 2. proizvodno-tehnološku cjelinu u k.o. Sikirevci iznosi 5,3751 ha, ukupne početne visine godišnje zakupnine od 1.629,27 kuna.
  • za 3. proizvodno-tehnološku cjelinu u k.o. Sikirevci iznosi 2,1544 ha, ukupne početne visine godišnje zakupnine 686,66 kuna,
  • za 4. proizvodno-tehnološku cjelinu u k.o. Sikirevci iznosi 11,6534 ha, ukupne početne visine godišnje zakupnine 3.927.20 kuna i
  • za 5. proizvodno-tehnološku cjelinu u k.o. Sikirevci iznosi 24,0953 ha, ukupne početne visine godišnje zakupnine od 8.120,12 kuna.

Parcele su u zoni sanitarne zaštite i podliježu posebnim uvjetima gospodarenja

Proizvodno-tehnološke cjeline nalaze se u III zoni sanitarne zaštite te se mogu dati u zakup, pod uvjetima koji moraju biti ugrađeni u ugovore o zakupu i kojih se zakupnici moraju pridržavati. Primjerice, zabranjuje se ispuštanje nepročišćenih otpadnih voda, skladištenje i odlaganje otpada, gradnja odlagališta otpada osim sanacije postojećeg, građenje kemijskih industrijskih postrojenja, izgradnja benzinskih postaja bez spremnika s dvostrukom stjenkom i još mnogo toga. Detaljnije uvjete možete pročitati ovdje.

Rok za dostavu ponuda je 15 dana računajući od 05. studenoga 2015. godine, a dostavljaju se na adresu: Agencija za poljoprivredno zemljište, Podružnica Slavonski Brod, Trg pobjede 2, 35 000 Slavonski Brod s naznakom: "Javni poziv za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Sikirevci ne otvarati".

Obrasci dokumentacije koju treba poslati uz prijavu, navedeni su na stranici APZ-a.


Tagovi

Agencija Poljoprivredno zemljište Javni poziv Sikirevci Brodsko-posavska županija Proizvodno-tehnološke cjeline Sanitarna zaštita Zakup Posebni uvjeti Otpadne vode Odlagališta otpada


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

20.03.2024. posađen prvi dio krumpira za sezonu 2024.