Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hamed Bangoura
  • 26.10.2016. 17:30

Za ono što su učinili Slavoniji, dajte im Nobela

"Treba dodijeliti Nobela svim hrvatskim Vladama do danas. Učiniti Slavoniju i Baranju najsiromašnijom regijom mogu samo istinski genijalci."

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
  • 26.742
  • 4.606
  • 0

"Jebeš sve druge dobitnike Nobelove nagrade. Treba dodijeliti Nobela svim hrvatskim Vladama do danas. Učiniti Slavoniju i Baranju najsiromašnijom regijom mogu samo istinski genijalci."

Tim je statusom na Facebook društvenoj mreži Hamed Bangoura, popularni voditelj emisije Hit Depo, poduzetnik i nekadašnji zaposlenik HRT-a inače poznat po britkom jeziku počastio svoje followere. Izvazvao je pritom bujicu komentara i share-ova.

Vječno pitanje - tko je kriv za današnje stanje?

"Kad je planski uništavaju vec 25 godina. Oni su posao odradili vrhunski, ali ne za narod nego za njihove stvarne gospodare. Oni će dobiti puno puno kvalitetne i zdrave zemlje i jeftinu radnu snagu koja je sretna da dobije bilo kakvu plaću", komentira Zlatko Prskalo.

"Žalosno. Trebali bi skinuti sva opterećenja tim ljudima i educirati ih da se pomaknu u ono što se da izvesti. Da ne uvozimo jabuke iz Austrije. A kad vidim češnjak iz Kine... majko mila", čudi se Donata Božić.

"A mi imamo takvih genijalaca da bi ih mogli izvoziti. Izraelci rade čuda u pustinji. A mi tolko zemlje, vode, radne snage. Ali budale koje upravljaju i donose zakone", nadovezao se Mihael Stubičan.

Neki su pak drugačijeg mišljenja: "Glupost. Nisu vlade krive. Krivi su ljudi koji su to dopustili. Svaljivanje krivnje na druge i majstorsko izbjegavanje preuzimanja odgovornosti su najjače odlike ovog naroda. Na temelju toga, narod je dobio upravo ono što je i zaslužio".

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL


Tagovi

Hamed Bangoura Slavonija Nobelova nagrada Politika


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]