Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Etradex
  • 20.03.2018. 16:35

Za najbolje traktore odaberite samo najkvalitetnije gorivo!

Kvalitetno gorivo najbitnija je komponenta u efikasnom iskorištavanju suvremenih poljoprivrednih strojeva. Tvrtka Etradex u ponudi ima samo najkvlitetnija dizelska goriva, a kupcima ustupaju besplatno korištenje certificiranih spremnika za dizelsko gorivo!

Foto: Etradex
  • 2.810
  • 128
  • 0

Mnogobrojni poljoprivrednici susreću se s problemom kvalitete plavog dizela. Nakupljanje vode, začepljenje filtera i njihovo često mijenjanje pa do dugoročnijih i opasnijih kvarova koji nastaju zbog konstantne izloženosti dijelova motora nekvalitetnom plavom dizelu. Nečistoće, voda i sumpor iz nekvalitetnog plavog dizela oštećuju visokotlačne pumpe, dizne, prstenove, klipove i ostale dijelove motora.

Kvalitetno gorivo najbitnija je komponenta u efikasnom iskorištavanju suvremenih poljoprivrednih strojeva. Ono: 

  • povećava učinak smanjujući vrijeme stajanja stroja zbog kvarova
  • smanjuje troškove održavanja zbog minimalnog udjela nečistoća
  • dugoročno donosi benefit tako što produžuje radni vijek motora

Minimalna količina sumpora

U kvalitetnom gorivo količina sumpora je minimalna, manja nego što propisuje maksimalni udio po normi EN 590. Sumpor u gorivu doprinosi ubrzanom trošnju komponenti ulja za podmazivanje te ubrzava starenje ulja i onemogućuje uljnim aditivima da kvalitetno razgrađuju ugljik koji se taloži u ulju tijekom njegove upotrebe. Zbog smanjene mogućnosti razgradnje ugljikovih spojeva na tarnim dijelovima motora talože se kristalne strukture ugljika koje oštećuju tarne površine te donosi posebnu štetu na prstenovima, klipovima i košuljicama motora, kao i na ventilima, turbini te ostalim dijelovima motora.

vr
Kvalitetno gorivo najbitnija je komponenta u efikasnom iskorištavanju suvremenih strojeva

Najkvalitetnija dizelska goriva

Tvrtka Etradex je brand partner tvrtke OMV iz Austrije i u ponudi ima samo najkvalitetnija dizelska goriva. Plavi dizel je eurodizelsko gorivo koje OMV koristi na benzinskim postajama, a za potrebe poljoprivrednika u Hrvatskoj dodaje se samo marker plave boje. Iskustva u primjeni takvog dizelskog goriva izuzetno su pozitivna te je prepoznata kvaliteta i benefiti koje takvo gorivo pruža svim korisnicima suvremene poljoprivredne mehanizacije.

Besplatno korištenje certificiranih spremnika

Posebnu pogodnost koju tvrtka Etradex pruža svojim kupcima je ustupanje na besplatno korištenje certificiranih spremnika za dizelsko gorivo s pumpom, mjerilom, filterom, automatskim pištoljem i elektroničkim nadzorom nivoa goriva u spremniku. Spremnici zadovoljavaju sve standarde te smanjuju troškove koji nastaju manipulacijom goriva i odlaskom na benzinske postaje te prijevoz naftnih derivata u spremnicima sumnjive čistoće i ispravnosti.

Tvrtka Etradex jamči za kvalitetu isporučenog goriva koja se nalazi u spremnicima koje daje na korištenje svojim kupcima. Plavi dizel dostavljaju na traženu lokaciju kupca.

vcev
Etradex je brand partner tvrtke OMV i u ponudi ima samo najkvalitetnija dizelska goriva!

Za više informacija obratite se tvrtki Etradex na jedan od niže navedenih kontakata ili ih nazovite na broj 098/307-306.


Tagovi

Etradex John Deere Traktor Gorivo Plavi dizel OMV Sumpor Spremnik za gorivo


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Osijeku otvorena banka hrane

Danas je u Osijeku otvorena banka hrane. Osnovao ju je Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Osijek, a čemu je prethodio projekt infrastrukturnog opremanja,...

Više [+]