Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lega-Lega
  • 13.12.2021. 15:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

Za gurmane, ali i vegane - sapun u obliku slanine

Niti jedna gica nije skviknula pri izradi sapuna!, poručuju iz osječkog brenda Lega-Lega koji su osmislili ovaj kreativan proizvod

Foto: Facebook/Lega-Lega
  • 759
  • 39
  • 2

Kad kažemo "sapunjara", obično mislimo na slaninu koja je manje prošarana mesnim dijelom, a koja se tradicionalno koristila u proizvodnji sapuna. No, ovaj naziv sada dijeli i sapun poznatog osječkog brenda Lega-Lega. 

Dakle, svojoj su ponudi, po promotivnoj cijeni od 35,00 kuna za komad dodali i sapun u obliku slanine. 

"Speri 2021. sa sebe! Riješi se virusa, bakterija, crnih misli, kletvi, uroka, poroka, politike, magle, tv pretplate, covid potvrde, aždaja, zmajeva, minusa i stresa", poručuju domišljato potencijalnim kupcima. 

A kakvog je okusa i miriši li dobro kao slanina, morat ćete sami provjeriti. Da izgleda autentično, pokazuju i ove fotografije s njihovih mrežnih stranica.

Uz sve stoji i napomena: Niti jedna gica nije skviknula pri izradi sapuna! 


Tagovi

Sapun u obliku slanine Lega-Lega Gica free


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".