Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Eko proizvodnja
  • 09.11.2013. 09:01

Vrhunski besplatan dizajn za vaš eko proizvod

Pozivamo sve zainteresirane eko proizvođače koji žele biti konkurentni na tržištu da se prijave na projekt Zelena ideja, neka vas tržište upozna na pravi način!

  • 2.085
  • 159
  • 0

Ekološka proizvodnja predstavlja jedan od važnih sektora budućnosti u hrvatskom gospodarstvu. No potencijali domaćeg tržišta, turističke potrošnje i izvoza nisu dovoljno iskorišteni.

Zelena ideja je projekt Hrvatskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje (HURA) i partnera pokrenut s ciljem pomaganja lokalnim ekološkim proizvođačima u njihovom nastupu na tržištu, kroz pružanje usluga promocije od strane marketinških stručnjaka. Marketinške agencije u sklopu HURA-e pružit će besplatnu uslugu kvalitetnim projektima koje stručni žiri ocjeni kao potencijalno uspješne.

Cilj Zelene ideje je povezati lokalne eko proizvođače s marketinškim profesionalcima, učiniti im njihove usluge dostupnima, te potaknuti njihovo zajedničko djelovanje u ostvarenju dobrog cilja - pokretanju pozitivnih promjena u društvu i gospodarstvu.

Članovi žirija su stručnjaci iz područja ekološke proizvodnje, certifikacije ekoloških proizvoda, marketinga ekoloških poljoprivrednih proizvoda i poduzetništva u području ekološke proizvodnje. To su:

  • Jadranka Boban Pejić, Biovega
  • Darko Znaor, neovisni konzultant
  • Jerko Markovina, Agronomski fakultet
  • Tomislv Petrović, Ministrarstvo poljoprivrede
  • Domagoj Račić, Mreža znanja

Koji su uvjeti za prijavu na natječaj?

Pravo prijave na natječaj Zelena ideja imaju fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik subjekata u ekološkoj proizvodnji te koje posjeduju potvrdnicu (certifikat) sa statusom ekološke proizvodnje u Republici Hrvatskoj.

Proizvodi iz prijelaznog razdoblja ne mogu se prijaviti na natječaj. Zaprimljene prijave ocijenit će stučni žiri, prema sljedećim osnovnim kriterijima: kvaliteta proizvoda, količina proizvodnje, tržišni potencijal, iskustvo proizvođača u poslovanju. Stručni žiri će po završetku procesa prijava odabrati do 15 prijavljenih projekata. Njihov popis bit će objavljen na web stranici www.zelenaideja.hr, a prijavitelji obavješteni putem e-maila. U obzir će se uzimati samo cjelovite prijave koje zadovoljavu propisane kriterije.

Rok prijave na natječaj je 15.11.2013., do 23:59 sati. Prijaviti se možete na: zelenaideja.hr/prijava/

Zelena ideja spaja kreativce i zelene poduzetnike. Postanite i vi dio tog uspjeha uz Agroklub!


Tagovi

Ekološka proizvodnja HURA Zelena ideja Ekologija Marketing

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]