Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prometna nesreća
  • 19.02.2016. 17:30

Vozač preživio - kravama nije bilo spasa

Kamion koji je prevozio stoku sletio je s ceste te se prevrnuo. Vozač je lakše ozlijeđen, a nekoliko je krava smrtno stradalo.

Foto: Marcel Kovačić i Željko Picig / Podravski list
  • 3.881
  • 400
  • 0

U Škrinjarima u općini Sveti Ivan Žabno u Koprivničko-križevačkoj županiji prevrnuo se kamion koji je prevozio stoku daruvarskih registarskih oznaka. U nesreći je jedna osoba ozlijeđena, a nekoliko krava smrtno stradalo, prenosi Podravski list.

Prema priopćenju policije, kamion je zbog nepropisnog kretanja sletio s ceste te se prevrnuo. Pretpostavlja se kako vozač, koji je prošao s lakšim ozljedama i odvezen je u koprivničku Opću bolnicu, nije prilagodio brzinu skliskom, mokrom kolniku.

Pri izvlačenju uginulih krava korišteni su i bageri. Nakon što je zbog nesreće te pretovara preživjele stoke, na nekoliko sati sinoć bila zatvorena za promet dionica državne ceste DC 28, prema najnovijim podacima Hrvatskog auto kluba, sada je u tijeku izvlačenje kamiona pa se promet ponovno ne može odvijati dijelom te ceste na dionici Sveti Ivan Žabno - Haganj, već se vozi obilaznim pravcem Sveti Ivan Žabno - Križevci - Veliki Raven - Vrbovec.

Foto: Marcel Kovačić i Željko Picig / Podravski list


Tagovi

Škrinjari Kamion Stoka Mrtve krave Državna cesta Izvlačenje kamiona Skliski kolnik


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]