Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prosvjedi
  • 19.08.2013.

Vladi predani zahtjevi prosvjednika

Policija je jučer zaustavila baranjske prosvjednike koji su krenuli u prosvjednu vožnju prema Zagrebu

  • 514
  • 27
  • 0

Vođe prosvjednika stigli su u metropolu, gdje su oko 10 sati ušli u zgradu Vlade kako bi predali svoje zahtjeve premijeru Zoranu Milanoviću.

Prosvjednici u svom zahtjevu traže da im se isplate neisplaćeni poticaji (oko 700 milijuna kuna), traže višu otkupnu cijenu svih poljoprivrednih proizvoda, od resornog ministra Tihomira Jakovine traže ostavku, za kojeg drže da manipulira javnošću i iskrivljuje sliku o stanju u poljoprivredi. Premijeru Zoranu Milanovića dali su da se o svemu očituje u roku 24 sata.

Ukoliko prosvjednici na svoje zahtjeve ne dobiju pozitivan odgovor najavljuju nastavak borbe u Bruxellesu, ali prije nego što se obrate EU parlamentu za pomoć u utorak će održati koordinaciju Udruga i Saveza koje zastupaju, a do tada ostaje i blokada prometnica.

"Sve smo bitke na prosvjedima do sada izgubili, od razgovora s ministrima Jakovinom i Linićem, do toga da su nam blokirali put za Zagreb, ali uvjeren sam da ćemo rat ipak dobiti.", za Hinu izjavio je Zvonko Pipić.


Tagovi

Tihomir Jakovina Zoran Milanović Vlada Zvonko Pipić Blokada

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]