Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Rekordna posjećenost
  • 17.03.2016. 09:00

Više od 500.000 korisnika!

U zadnjih 30 dana Agroklub je posjetilo više od 500.000 korisnika!

  • 653
  • 301
  • 0

Ništa ne prodajemo, samo se hvalimo, kultni je oglas i najprikladniji uvod u ovaj tekst. Danas se već više od osam godina svakodnevno bavimo informacijama iz domene poljoprivredne proizvodnje i života u ruralnom prostoru kroz informacijski sustav Agroklub.

Kontinuirano pratimo tržište, a i naše analize posjećenosti stranica (Google Analytics) i donosimo zaključke o tome što je važno našem čitatelju te što možemo učiniti boljim. Posljedično, broj posjeta, korisnika i učitanih stranica rastu kontinuirano, a upravo ovih dana prošli smo i magičnu brojku od 500.000 (pola milijuna!) korisnika mjesečno.

Podaci sa jučerašnjim danom za zadnjih 30 dana:

  • 890.000 posjeta
  • 535.000 korisnika
  • 1.800.000 otvorenih stranica

I ne možemo izdržati, a da se ne pohvalimo ovim brojakma, a i nekim drugim koje danas opisuju Agroklub.

Zapošljava 12 djelatnika i imamo više od 60 vanjskih suradnika, novinara koji svakodnevno kreiraju sadržaj iz svojih sredina. Svakim danom imamo sve veći doseg utjecaja i iznimno smo čitani u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini te drugim zemljama u okruženju - zbog tematske i jezične povezanosti.

Ivona Žinić, iz komercijalnog sektora je ove brojeve komentirala na svoj način: "Ovo je veliki rezultat za naš projekt, a osobno mi je drago što taj rast pretvaramo u još bolji rezultat svih naših kijenata/partnera."

Posjećuju nas i iskusni proizvođači i početnici i hobisti pa i kibiceri, a vjerujemo da svatko od njih pronađe i nešto za sebe. Svi Vi činite snagu Agrokluba i naša ste motivacija da budemo još kreativniji, informativniji i korisniji našem proizvođaču i selu.

Hvala Vam svima! Stay tuned! ;)

PS. Pripremamo i neke novitete, ali o tome nekom drugom prilikom ;)


Tagovi

Agroklub Posjećenost Rekordi Doseg Google analytics Ivona Žinić


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/