Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dražba
  • 10.12.2015. 08:20

Virovitički silosi prodani za 7,8 milijuna kuna

Nakon više od godinu dana stečaja te 12 neuspjelih dražbi, novi vlasnik tvrtke Silosi VTC d.o.o. postala je virovitička tvrtka Zea.

Foto: arhiva icv.hr
  • 1.362
  • 131
  • 0

Trgovački sud u Bjelovaru, prodao je nekretnine stečajnog dužnika tvrtke Silosi VTC d.o.o. u stečaju iz Virovitice, S. Radića 132 i to upavnu zgradu, silose, mlin, pekaru i tvornicu stočne hrane. Kupila ih je tvrtka Zea d.o.o. za proizvodnju, promet i usluge u poljoprivredi iz Virovitice, osnivača Marijana Vašarevića za sedam milijuna i 800 tisuća kuna.

Kako navodi portal icv.hr početna cijena je bila pet milijuna i 910 tisuća kuna i do sada je održano 12 usmenih javnih dražbi. Prema podacima iz sudskog registra, bjelovarski trgovački sud je stečajni postupak nad Silosima VTC pokrenuo u lipnju 2014. godine i stečajnim upraviteljem imenovao Franju Otročaka. Osnivač Silosa VTC d.o.o. je virovitička tvrtka Opeco d.o.o., koja je od srpnja prošle godine također u stečaju.

Foto: arhiva icv.hr


Tagovi

Silosi VTC d.o.o. Stečajni postupak Zea d.o.o. Marijan Vašarević Franjo Otročak Stečajni upravitelj Trgovački sud Bjelovar Opeco d.o.o.


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]