Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tvornica šećera Viro
  • 09.07.2013.

Viro: Još nismo zaprimili niti jednu ponudu

U obavijesti se navodi i kako je Nadzorni odbor odobrio Upravi da zainteresiranim ulagačima omogući dubinsko snimanje poslovanja društva

Foto: RGBStock.com
  • 239
  • 11
  • 0

Viro je jučer putem Zagrebačke burze objavio obavijest vezano uz napise u pojedinim hrvatskim medijima o prodaji virovitičke šećerane.

"U strateškom razmatranju budućnosti, radi zaštite najboljih interesa Viro tvornice šećera d.d. i njegovih dioničara, razmatramo razne opcije te smo u preliminarnim razgovorima s više zainteresiranih strana koje su do sada iskazale interes za ulaganje u Društvo", kažu iz Vira.

U obavijesti se navodi i kako je Nadzorni odbor odobrio Upravi da zainteresiranim ulagačima omogući dubinsko snimanje poslovanja društva. Pojedini od tih ulagača već su proveli dubinsko snimanje, a neki od tih postupaka su još uvijek u tijeku, kažu iz tvrtke.

"Uprava Viro tvornice šećera pozdravlja zanimanje uglednih međunarodnih kompanija za sklapanje strateškog partnerstva s virovitičkom šećeranom te izražava uvjerenje kako će ulazak snažnog partnera u vlasničku strukturu doprinijeti dugoročnoj stabilnosti i održivosti proizvodnje šećera u Hrvatskoj. Do trenutka izdavanja ove obavijesti Viro tvornica šećera nije zaprimila niti jednu ponudu potencijalnog strateškog partnera", zaključuje se u obavijesti koju potpisuje Željko Zadro, predsjednik Uprave Vira.

Foto: RGBStock.com


Izvori

poslovni.hr


Tagovi

Tvornica šećera Viro Proizvodnja šećera Ulagači

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]