Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • KWS
  • 07.04.2017. 13:00

Veliki interes za ClimaControl³ hibridima!

Mnoštvo posjetitelja 20. proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma imalo je priliku vidjeti nastup vrhunskih svjetskih sjemenara, među kojima i uvijek zanimljiv KWS info desk.

  • 1.668
  • 95
  • 0

Približno 20.000 posjetitelja 20. proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma u obližnjem Gudovcu, kroz tri dana je među brojnim izlagačima imalo priliku vidjeti nastup vrhunskih svjetskih sjemenara, među kojima i uvijek zanimljiv KWS info desk.

KWS tim brzo i konstruktivno razmjenjuje ideje s poljoprivrednicima te na taj način ispunjava svoju glavnu misiju da kroz kvalitetu KWS proizvoda odnosno sjemena KWS sorti i hibrida doprinosi kako motivaciji za napretkom u proizvodnji tako i samom povećanju uspjeha poljoprivrednika.

Rame uz rame poljoprivrednicima

Obzirom da je KWS orijentiran pouzdanom partnerstvu neprekidno ulaže u nastojanja da zajedno sa proizvođačima prevlada sve izazove koje nose sve više nestabilnije globalne, ali i lokalne klimatske prilike. Takvim pristupom KWS tim nastoji, rame uz rame s poljoprivrednicima, osigurati vrhunske rezultate u njihovoj proizvodnji. Kao jedan od vodećih globalnih selekcionera biljnih vrsta namijenjenih ratarskoj proizvodnji KWS oplemenjivanjem neprekidno stvara nove sorte i hibride na najvišoj razini kvalitete te vrhunskom nivou adaptabilnosti svim klimatskim zonama te u regiji jugoistočne Europe.

Zainteresiranost poljoprivrednika za KWS hibride

U Republici Hrvatskoj koriste također sva najnovija znanstvena otkrića u sektoru sjemenarstva, a sve to s ciljem kontinuiranog napretka poljoprivrednika te svoju inovativnu snagu na taj način stavljaju na raspolaganje u svim regijama Hrvatske koje su uzgojno područje kukuruza, šećerne repe, uljane repice, suncokreta, sirka, pšenice, raži, bijele gorušice.

"KWS podrazumijeva da sve KWS sorte i hibridi moraju biti spremni odgovoriti svim aktualnim proizvodnim izazovima. Sjeme je njihov fokus jer je upravo ono najvažniji preduvjet za uspjeh u poljoprivrednoj proizvodnji, što ujedno jamči razvoj i proizvodnju sjemena vrhunske kvalitete, koje će omogućiti da se s poljoprivrednikom postignu zajednički uspjeh i rast", poručuju iz KWS-a.

Velik broj posjetitelja na KWS izložbenom prostoru

ClimaControl³ hibridi otporni na stresne uvjete

Vođeni tim ciljevima KWS stručnjaci razvili su i novu grupu hibrida ClimaControl³ hibride tolerantne na visoke temperature i sušu. Grupu hibrida posebno tolerantne na stresne uvjete čine hibridi KWS 2370 - novi hibrid na tržištu RH, Kamparis i Konfites kojima su poljoprivrednici bili impresionirani već od samog predstavljana na 1. KWS kukuruznom kampu u Hrvatskoj, održanom u rujnu 2014.. Kao argument svemu navedenom svjedoči činjenica da su KWS djelatnici na sajmu u Gudovcu tijekom sva 3 dana bili možda i pod najvećim pritiskom rijeke posjetitelja kojima su se nesebično, strastveno i sa radošću u potpunosti posvetili interakciji poljoprivrednicima.

Kako je protekao još jedan proljetni bjelovarski sajam za KWS izložbenim prostorom, pogledajte u galeriji ispod teksta!

Osim noviteta u segmentu kukuruza koji su predstavljeni na sajmu, valja svakako napomenuti da su svi KWS proizvođači koji su u te dane kupili svoje sjeme kukuruza i na taj način se pripremili za sjetvu bili i posebno nagrađeni prigodnim KWS poklonom od strane simpatičnih hostesa.

Dijeljenje prigodnih KWS poklona

Iako je bjelovarski sajam uspješno završen, raspoloživost KWS stručnog tima poljoprivrednicima neprekidna je tijekom cijele godine kako na poljima, tako i kroz podršku kod kvalitetnih distributera sjemena, ili kroz danonoćnu dostupnost svih kvalitetnih informacija na službenoj internet stranici.

Pogledajte kako je protekao još jedan proljetni bjelovarski sajam za KWS izložbenim prostorom.

Za više informacija obratite se tvrtki KWS na jedan od niže navedenih kontakata.


Povezane biljne vrste

Kukuruz

Kukuruz

Sinonim: kuruza, koruza | Engleski naziv: Grain maize | Latinski naziv: Zea mays L.

Kukuruz je jednogodišnja biljka jarog tipa razvića, a njegova dužina vegetacije od nicanja do pune zriobe ovisi od osobine sorte, odnosno hibrida, s jedne strane, i uvjeta uzgoja,... Više [+]

Suncokret

Suncokret

Sinonim: Cvijet sunca, trava sunca | Engleski naziv: Sunflower | Latinski naziv: Helianthus annuus L.

Suncokret potječe iz Amerike (Meksiko, Peru). Najprije je uzgajan kao ukrasna biljka, sjeme je korišteno za prehranu ptica, a ljudi su jeli jezgru iz sjemena. 1840. godine je prvi... Više [+]

Fotoprilog


Tagovi

KWS Gudovac Bjelovarski sajam Posjetitelji Hibridi Kukuruz Suncokret


Partner

KWS Sjeme d.o.o.

Vukovarska 31, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 628 628, e-mail: info@kws.hr web: http://www.kws.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]