Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AGRONET
  • 10.05.2021. 09:00

Važno: Evidenciju o prodaji i proizvodnji (S)OPG-a popunite do 15. svibnja!

Podaci koji se upisuju odnose se na prethodnu kalendarsku godinu, a možete ih unijeti elektronički - putem AGRONET sustava.

Foto: Bigstock/ BitsAndSplits
  • 4.664
  • 595
  • 0

Imate li OPG ili SOPG, evidencije o poljoprivrednoj proizvodnji i prodaji vlastitih poljoprivrednih proizvoda i Evidencije o pruženim uslugama na OPG-u možete obaviti elektronički, putem AGRONET sustava - najkasnije do 15. svibnja. 

Podsjećamo, kako navode iz Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, sukladno članku 14. stavak 2. Pravilnika o Upisniku obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava (NN 62/2019) nositelj OPG-a popunjava gore navedeni obrazac Evidencije putem AGRONET sustava najkasnije do navedenog datuma tekuće godine za proizvodnju i prodaju u prethodnoj godini te za pruženu usluge na OPG-u u prethodnoj godini.

Sukladno članku 10. stavak 3. i stavak 4. Pravilnika o Upisniku poljoprivrednika (NN 62/2019, 91/20) nositelj SOPG-a popunjava gore navedeni obrazac Evidencije putem AGRONET sustava, također najkasnije do 15. svibnja tekuće godine za proizvodnju i prodaju u prethodnoj godini.

Nositelj OPG/SOPG-a je dužan Evidenciju za prethodnu kalendarsku godinu u pisanom zapisu čuvati najmanje dvije godine te je dati na uvid na traženje zakonom ovlaštenoj osobi.

Više informacija potražite ovdje.

Podaci koji se upisuju odnose se na prethodnu kalendarsku godinu.


Tagovi

AGRONET Elelekroničko popunjavanje Prodaja Proizvodnja Evidencija


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kmečki Glas iz susjedne Slovenije prošle je godine obilježio 80 godina rada na informiranju poljoprivrednika. Ova vodeća agrarna redakcija z Dežele danas zapošljava 24 medijska djelatnika te uz tjednik i portal ima bogatu izdavačku djelatno... Više [+]