Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ograničeno izdanje
  • 25.01.2021. 18:00

Valtra: Za 70 godina 70 traktora iz posebne kolekcije - kako će izgledati?

Ove godine Valtra slavi 70. godišnjicu, a u sklopu njenog obilježavanja ovaj će proizvođač na tržište izbaciti posebno i ograničeno izdanje T-serije svojih traktora.

Foto: Valtra 
  • 813
  • 87
  • 0

Valtra proizvodi traktore od 1951. godine, a njihov prvi Valmet od 15 konjskih snaga bio je u prepoznatljivoj crvenoj boji. Sada, ovaj poznati finski proizvođač obilježava svoju 70. godišnjicu, a tim će povodom na tržište plasirati isto toliko traktora iz posebnog izdanja u novoj nijansi tamno crvene metalik boje.

Zašto crvene? Jer je to, kažu, originalna boja ovoga branda, ali i boja snage, preciznosti i profita.

Riječ je o modelima serije T, dakle T174e od 190 konjskih snaga, T194 od 210 KS, T214 od 230 KS, T234 od 250 te T254 s 275 konjskih snaga. 

Nova nijasa crvene

Njihova ograničena linija će osim nove nijanse crvene, imati zatamnjena stakla i kotače s crnim felgama. Što se tiče unutrašnjosti, ona će biti napravljena od posebnih materijala.

Tako će sjedalo, upravljač i suvozačevo sjedište biti izrađeno od kvalitetne kože s crvenim šavovima, a interijer kreiran od mekanih crnih materijala. Unutrašnjost kabine osvjetljavat će crveno svjetlo. Tu je, naravno, i nagrađivani SmartTouch pametni upravljački sustav na rukohvatu. Osim toga, još jedna posebnost je i ta što traktor dolazi s rođendanskom registracijom. 

S obzirom na ograničeni broj modela, iz ove su tvrtke pozvali sve zainteresirane da djeluju brzo i na vrijeme se predbilježe za narudžbu na njihovoj službenoj stranici. Također, ondje su napisali da će za svaki prodani traktor iz ovog izdanja donirati 500€ u dobrotvorne svrhe.


Tagovi

Valtra SmartTouch Ograničeno izdanje Posebna ponuda Godišnjica


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]