Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zapaljeno sijeno
  • 12.07.2019. 19:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

Užas na osječkoj obilaznici: planula prikolica puna bala sijena

Iako je vozač uspio otkačiti prikolicu od kamiona, vatra je izazvala i manju eksploziju, pretpostavlja se spremnika s gorivom.

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL
  • 1.751
  • 136
  • 0

Kako je došlo do zapaljenja bala sijena koje je u prikolici prevozio kamion, vjerojatno će tek otkriti očevid. No Osječane koji su se danas južnom obilaznicom vraćali kući s posla, užasnuo je prizor blokirane ceste pune policije i vatrogasaca koji su uporno pokušavali ugasiti vatru. Od dima se zapravo gotovo ništa nije vidjelo, a prema onome što se dosad doznalo, u požaru srećom nema ozlijeđenih. 

Vozač kamiona uspio se zaustaviti pa i otkačiti prikolicu koja je zapravo postala buktinja. Do požara je, doznao je 24 sata, došlo nešto iza 15 sati, a vatra je izazvala i manju eksploziju, pretpostavlja se spremnika s gorivom.

Osječki vatrogasci još uvijek se bore s vatrom budući da je riječ o balama koje je iznimno teško ugasiti jer vatra tinja duboko unutra. Na teren su vatrogasci odmah izišli s troje vozila, međutim, prema onome što se čulo i vidjelo na osječkim cestama, u pomoć ih je stiglo još. 

Više informacija, vjerujemo, bit će sutra. 


Tagovi

Vatra Požar Kamion Bale sijena


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]