Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • eGAP aplikacija
  • 27.10.2015. 16:30

Uspješni poljoprivrednici već koriste eGAP, a vi?

eGAP koristi više stotina proizvođača već treću godinu zaredom. Evidencija aktivnosti na ovaj način je brža, jednostavnija i sigurnija!

  • 5.230
  • 373
  • 0

eGAP aplikacija na tržištu je prisutna više od 3 godine, a danas ju za evidenciju svojih aktivnosti koristi nekoliko stotina poljoprivrednih proizvođača diljem Hrvatske. Uspješni ratari, voćari, vinogradari i povrćari danas dokumentiraju svakodnevne aktivnosti na svojim nasadima: sadnju/sjetvu, primjenu zaštite, gnojiva i druge aktivnosti sve do rezultata sezone u vidu berbe/žetve.

Brža, preciznija i jednostavnija evidencija!

eGAP je svojevrsni dnevnik proizvodnje, a sukladan je zahtjevima dokumentiranja integrirane proizvodnje, kao i Global G.A.P. certifikacije. eGAP u sebi integrira pozadinske baze podataka koje omogućuju brz i precizan unos podataka te vrlo kvalitetne izvještaje o svakom pojedinom proizvodnom detalju. Evidencije koje se odnose na poštivanje načela višestruke sukladnosti također su dijelom programa.

Treća godina zadovoljnih korisnika

Naše korisnike svakodnevno potičemo na prijedloge i sugestije, te s njima zajedno razvijamo rješenje u cilju olakšavanja i pojednostavljivanja evidentiranja.

Nedavno se ekipi poljoprivrednika koji koriste eGAP u poslovanju pridružila i obitelj Veselić, dobitnici nagrade za najboljeg mladog poljoprivrednika u 2015.godini.

eGAP koriste i manji i veći proizvođači, a iako nam je svaki korisnik jednako važan, nismo vam u mogućnosti predstaviti svakog od njih. Ovog puta u promotivnom videu predstavljamo Miljenka Zobića iz Murskog Središća, koji eGAP aplikaciju koristi dvije godine zaredom i putem eGAP-a vodi svu potrebnu dokumentaciju koju prilaže poljoprivrednim inspektorima.

eGAP korisnici glavne zvijezde promotivnog videa

Pogledajte video i javite nam kako vam se sviđa!

Sve novosti vezane za eGAP aplikaciju možete pratiti na službenom blogu i facebook stranici, a za bilo kakva pitanja ili nejasnoće, dostupni smo i na besplatni info telefon 0800 555 660 i na mail adresi info@egap.hr.

eGAP, jednostavno i korisno!


Tagovi

Dokumentiranje proizvodnje Evidencijski list Poljoprivredna inspekcija Miljenko Zobić Srećko Klarić OPG Veselić Aplikacija za poljoprivrednike Integrirana proizvodnja Global GAP

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.