Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • eGAP aplikacija
  • 27.10.2015. 16:30

Uspješni poljoprivrednici već koriste eGAP, a vi?

eGAP koristi više stotina proizvođača već treću godinu zaredom. Evidencija aktivnosti na ovaj način je brža, jednostavnija i sigurnija!

  • 5.230
  • 373
  • 0

eGAP aplikacija na tržištu je prisutna više od 3 godine, a danas ju za evidenciju svojih aktivnosti koristi nekoliko stotina poljoprivrednih proizvođača diljem Hrvatske. Uspješni ratari, voćari, vinogradari i povrćari danas dokumentiraju svakodnevne aktivnosti na svojim nasadima: sadnju/sjetvu, primjenu zaštite, gnojiva i druge aktivnosti sve do rezultata sezone u vidu berbe/žetve.

Brža, preciznija i jednostavnija evidencija!

eGAP je svojevrsni dnevnik proizvodnje, a sukladan je zahtjevima dokumentiranja integrirane proizvodnje, kao i Global G.A.P. certifikacije. eGAP u sebi integrira pozadinske baze podataka koje omogućuju brz i precizan unos podataka te vrlo kvalitetne izvještaje o svakom pojedinom proizvodnom detalju. Evidencije koje se odnose na poštivanje načela višestruke sukladnosti također su dijelom programa.

Treća godina zadovoljnih korisnika

Naše korisnike svakodnevno potičemo na prijedloge i sugestije, te s njima zajedno razvijamo rješenje u cilju olakšavanja i pojednostavljivanja evidentiranja.

Nedavno se ekipi poljoprivrednika koji koriste eGAP u poslovanju pridružila i obitelj Veselić, dobitnici nagrade za najboljeg mladog poljoprivrednika u 2015.godini.

eGAP koriste i manji i veći proizvođači, a iako nam je svaki korisnik jednako važan, nismo vam u mogućnosti predstaviti svakog od njih. Ovog puta u promotivnom videu predstavljamo Miljenka Zobića iz Murskog Središća, koji eGAP aplikaciju koristi dvije godine zaredom i putem eGAP-a vodi svu potrebnu dokumentaciju koju prilaže poljoprivrednim inspektorima.

eGAP korisnici glavne zvijezde promotivnog videa

Pogledajte video i javite nam kako vam se sviđa!

Sve novosti vezane za eGAP aplikaciju možete pratiti na službenom blogu i facebook stranici, a za bilo kakva pitanja ili nejasnoće, dostupni smo i na besplatni info telefon 0800 555 660 i na mail adresi info@egap.hr.

eGAP, jednostavno i korisno!


Tagovi

Dokumentiranje proizvodnje Evidencijski list Poljoprivredna inspekcija Miljenko Zobić Srećko Klarić OPG Veselić Aplikacija za poljoprivrednike Integrirana proizvodnja Global GAP

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan Uskrs!