Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Online i uživo
  • 12.05.2020. 13:30

Uprava za stručnu podršku: Kreće provedba tečajeva i demonstracija

I Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva nastavlja s provedbom tečajeva i demonstracija.

Foto: JumpStory
  • 188
  • 11
  • 0

I Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva nastavlja s provedbom tečajeva i demonstracija. Kako pojašnjavaju, sukladno odluci Nacionalnog stožera u skladu s najavljenim popuštanjem epidemioloških mjera s danom 11. svibnja mijenja se i Odluka o nužnim mjerama ograničavanja društvenih okupljanja.

"Omogućava se okupljanje do 40 osoba na jednom mjestu. Stoga će se najavljeni tečajevi sukladno objavljenom rasporedu održavanja tijekom mjeseca svibnja provesti putem web edukacija (webinara). Sukladno epidemiološkoj situaciji, u planu je provedba demonstracijskih aktivnosti i tečajeva na otvorenom i u predavaonicama uz pridržavanje svih mjera socijalne distance", najavljuju iz nekadašnje Savjetodavne službe.

Objave s točnim vremenom i mjestom održavanja možete pogledati ovdje

Podsjećamo, Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju od jučer su uveli novi način rada s korisnicima.

Kako su pojasnili, u skladu s Uputom za rad tijela državne uprave u vezi s pojavom bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 od 7. svibnja 2020, zbog trenutne i promjenjive epidemiološke situacije u zemlji zbog borbe protiv bolesti COVID-19, mole sve građane koji imaju potrebu za komunikacijom sa službama Ministarstva da svoje predstavke i upite šalju putem navedenih kontakata te da ako nije nužno ne dolaze u prostore Ministarstva.

Što se tiče rada sa strankama, obavljat će se uz prethodnu najavu elektroničkim ili telefonskim putem, pod uvjetom da zahtjev stranke nije moguće riješiti bez prisutnosti iste.


Tagovi

Tečajevi Demonstracije Uprava za stručnu podršku


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).