Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fanon
  • 28.11.2018. 17:00

Unatoč oštroj konkurenciji, Fanonov RUPIOLSunline osvojio srebrnu medalju za inovaciju na EuroTieru!

Tvrtki Fanon dodijeljena je srebrna medalja za inovaciju, za njihov proizvod - RUPIOLSunline, izvor by-pass energije za preživače, koji u cijelosti zamjenjuje palminu mast.

Foto: EuroTier
  • 329
  • 53
  • 0

Tvrtka Fanon iz Petrijanca, naš renomirani proizvođač stočne hrane, ostvario je izniman uspjeh na nedavno održanom, najvećem specijaliziranom sajmu stočarstva, farmske tehnologije i prateće industrije - EuroTier u Hannoveru. 

"Nastup na sajmu u Hannoveru, na kojem se predstavilo više od 2.700 izlagača iz cijelog svijeta, pokazao je kako je RUPIOLSunline apsolutno u samom vrhu novih smjerova u hranidbi preživača. U nizu razgovora na našem štandu u Hannoveru, s B2B partnerima, iz Europe, Bliskog i dalekog istoka te Rusije, predstavnicima struke i samim farmerima, prvenstveno iz Njemačke i Nizozemske, gdje je najsnažniji pritisak mljekara za eliminacijom palmine masti iz stočne hrane, dobili smo izuzetno pozitivne reakcije, što pokazuje kako smo s Rupiolom postigli puni pogodak. Posebno nas veseli da je inovativnost tog proizvoda prepoznao i stručni žiri, koji je našoj tvrtki dodijelio srebrnu medalju za inovaciju, kao prvoj i jedinoj kompaniji iz Hrvatske", istaknuo je dipl.ing. Mladen Jarnjak, glavni nutricionist i voditelj razvoja u tvrtki Fanon, dodavši kako je RUPIOLSunline produkt u cijelosti osmišljen i razvijen u tvrtki Fanon.

ffv
Više od 250 kandidata iz cijelog svijeta na EuroTieru

Priznanje za inovaciju dodijeljeno im je u iznimno oštroj konkurenciji u kojoj je bilo više od 250 prijavljenih kandidata iz cijelog svijeta, koji su na ovom specijaliziranom sajmu u Hannoveru predstavili svoje najbolje inovativne proizvode i ideje.

Značajni doprinos održivoj proizvodnji mlijeka

Iznimno zanimanje za ovaj proizvod na sajmu u Hannoveru pokazala je i struka, koja je posebno istaknula upravo inovativni koncept Rupiola, koji životinjama osigurava energetski bogatu hranu, i to po vrlo prihvatljivoj cijeni, ocijenivši ga kao "značajni doprinos održivoj proizvodnji mlijeka".

fv
Fanon je dobitnik srebrne medalje za inovaciju

"Izuzetno smo zadovoljni nastupom na sajmu EuroTier, jer je naš uspješni nastup na sajmu svakako novo, vrijedno iskustvo i svojevrsni iskorak u našem poslovanju. Veseli nas što su uz RUPIOLSunline veliko zanimanje posjetitelja pobudili i naši ostali proizvodi, primjerice, program strukturirane hrane za mlade preživače - Romino, te naši koncepti proteinsko - vlaknastih krmiva, koja su jedno od rješenja za eliminaciju antibiotika u stočarskoj proizvodnji, budući da osiguravaju bolju otpornost životinja. Nastupom na ovom najvećem specijaliziranom sajmu pokazali smo kako tvrtka Fanon sa svojim inovativnim konceptima i proizvodima može ravnopravno konkurirati na svjetskom tržištu", naglasio je inženjer Jarnjak, koji je na sajmu EuroTier održao i vrlo zapaženo stručno predavanje.

vf
Struka je RUPIOLSunline ocijenila kao "značajni doprinos održivoj proizvodnji mlijeka"

Tvrtka Fanon u Hannoveru je RUPIOLSunline predstavila zajedno s partnerskom tvrtkom - Gelamin iz Njemačke, koja posluje u grupi DTC, najvećim njemačkim proizvođačem stočne hrane.


Tagovi

Fanon EuroTier Srebrna medalja Inovacija RUPIOLSunline Stočna hrana


Autor

Igor Čolaković

Više [+]

Tijekom profesionalne karijere novinara specijalizirao se za gospodarske teme. Posljednjih nekoliko godina zaokupljaju ga i teme vezane uz ruralni razvoj, poljoprivrednu proizvodnju te očuvanje prirodne i tradicijske baštine.


Partner