Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Akcija SIPA-e
  • 12.01.2023. 16:30

Uhićenje u Orašju: Pao veterinarski inspektor, uzeo označeni novac?

Tereti ga se da je bez potrebnih dozvola omogućio prijelaz granice za teretno vozilo, a time i promet namirnica životinjskog porijekla

Foto: SIPA (ilustracija)
  • 517
  • 46
  • 0

Postupajući po nalogu tužiteljice iz Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju, policijski službenici SIPA-e uhitili su zaposlenika Ureda za veterinarstvo Bosne i Hercegovine.   

Kako je priopćeno iz Državnog tužiteljstva, osumnjičeni Mladenko Andrić (59), rođen u Konjicu, a nastanjen u Brčkom, uhićen je na području Orašja i bit će u zakonskom roku predan postupajućoj tužiteljici koja će ga ispitati i donijeti odluku o daljim aktivnostima.

 "Tužiteljstvo BiH i SIPA vode istragu koja se odnosi na koruptivna kaznena djela, a prikupljeni su dokazi da je osumnjičeni, kao veterinarski inspektor i ovlaštena osoba na dužnosti na graničnom prijelazu, primio dar u novčanom iznosu kako bi, bez potrebnih detaljnih kontrola koje su propisane, omogućio prijelaz granice za teretno vozilo, a time i promet namirnica životinjskog porijekla za koji su potrebne dozvole i uvjerenja, a nadzor na navedenim prometom vrši Ured za veterinarstvo BiH", stoji u priopćenju.

Osumnjičeni je uhićen nakon uzimanja dara, a označeni novac je pronađen i oduzet. 


Tagovi

Veterinarski inspektor Hapšenje Sipa Mladenko Andrić Mito


Autorica

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]