Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Odbjegle životinje
  • 13.02.2016. 18:00

Uhićeni magarci ispraćeni pod rotirkama

Trčali su nekoliko stotina metara po Podravskoj magistrali pa su prvo pobjegli u dvorište Ankice Bobetić, a nakon toga su stajali na križanju nasred ceste.

Foto: webwestphotos
  • 1.119
  • 247
  • 0

Ankica Bobetić iz Poljanca kraj Ludbrega se nemalo iznenadila kada je u svom dvorištu vidjela dva magarca, piše 24sata. Naime, u nedjelju oko 20 sati dva magarca su pobjegla sa gospodarstva Alena Dožaića.

Trčali su nekoliko stotina metara po Podravskoj magistrali pa su prvo pobjegli u dvorište Ankice Bobetić, a nakon toga su stajali na križanju nasred ceste. Stvorila se velika kolona, a netko od vozača je nazvao policiju. U akciju spašavanja krenuli su policajci iz Ludbrega Dunja Njegovec i Saša Gizdavec koji su ih brzo pronašli i zauzdali.

Ipak, nisu se samo tako vratili kući jer su se nakon što su uhićeni pod rotirajućim svjetlima opet krenuli u dvorište Ankice Bobetić. Tada su potražili vlasnika koji živi u susjedstvu kako bi ga obavijestili o bjeguncima. I baš u to vrijeme uočili su ga kako im se približava s konopcima.

Magarci su nevoljko pošli kući pa su ih na kraju svi zajedno morali vući. Gazda je bio sretan što su mu spasili životinje i zahvalio im se. Susjedi su sretni što je životinjska avantura zavšila bez da je netko nastradao. Tvrde kako je ovo već drugi put da su magarci pobjegli vlasniku.

Foto: webwestphotos


Tagovi

Magarci Ankica Bobetić Dunja Njegovec Saša Gizdavecm Alen Dožaić


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.