Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krađa
  • 01.12.2022. 16:30
  • Karlovačka, Barilović, Generalski Stol

Uhićen trojac - ukrali traktor, priključke, gorivo, prodali i drva iz državne šume?

Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od 44 tisuće kuna, navode iz policije.

Foto: Depoitphotos/bohemama (ilustracija)
  • 2.973
  • 175
  • 0

Policijski službenici su zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađa i teške krađe na području općina Barilović i Generalski Stol proveli kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca, dvojicom u dobi od 27 godina i jednim u dobi od 22 godine, objavili su iz PU karlovačke.

Kako navode, prvoosumnjičenog 27-godišnjaka i 22-godišnjaka se sumnjiči da su u tri navrata, u razdoblju od 24. listopada do 13. studenog na području općine Barilović, s namjerom stjecanja protupravne imovinske koristi, iz nezaključanih spremnika goriva radnih strojeva trgovačkog društva otuđili 900 litara dizel goriva.

Također, dvojicu 27-godišnjaka sumnjiči se da su od 1. do 31. listopada na području općine Generalski Stol u državnoj šumi posjekli i otuđili drvnu masu u vrijednosti većoj od tri tisuće kuna, a koju je potom prvoosumnjičeni prodao.

Sumnjiči ih se i da su 5. listopada provalili u dvorišni objekt 66-godišnjaka na području općine Barilović te otuđili traktor.

Trećeosumnjičenog 27-godišnjaka sumnjiči se da je u razdoblju od 1. lipnja do 18. studenog na području općine Generalski Stol, s ciljem protupravne imovinske koristi, s traktora 75-godišnjakinje demontirao i poskidao dijelove te otuđio poljoprivredne priključke i razne druge dijelove.

Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od 44 tisuće kuna.  

Otkriven još jedan kradljivac - ovog puta u pitanju je 330 kg mesa

"Protiv osumnjičenih će nadležnom državnom odvjetništvu biti podneseno posebno izvješće", zaključuju iz karlovačke policije.


Tagovi

Krađa Gorivo Traktor Priključci Drvna masa PU karlovačka


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.