Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nesreća
  • 06.11.2022. 10:30
  • Brodsko-posavska, Ravna

Udario u traktor: Vozač automobila (80) zadobio teške tjelesne ozljede

Na kolniku se 61-godišnjak nalazio parkiran s neregistriranim traktorom za koji je bio priključen traktorski priključak, opisuje policija

Foto: PU brodsko-posavska
  • 343
  • 17
  • 0

Traktor je bio parkiran na kolniku, a vozač automobila nije ga na vrijeme uočio te je vozilom udario u stražnji dio traktorskog priključka, ukratko je opis prometne nesreće s teško ozlijeđenom osobom koja se dogodila 31. listopada oko 17,10 sati na kolniku županijske ceste 4162 u blizini Ravna. 

Kako je objavila Policijska uprava brodsko-posavska, obavljenim očevidom utvrđeno je kako se 61-godišnjak na kolniku nalazio parkiran s neregistriranim traktorom za koji je bio priključen traktorski priključak.

Vozač osobnog automobila (80-godišnjak) kretao se kolnikom, te nije na vrijeme uočio traktor, zbog čega je udario u stražnji dio traktorskog priključka, te je potom u zanošenju sletio u odvodni kanal.

Kažu i da je u prometnoj nesreći teško uzlijeđen vozač osobnog automobila, kojem je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici u Požegi.

"Izvršenim alko testiranjem 61-godišnjaka, utvrđena je koncentracija alkohola od 0,36 promila u organizmu", navodi policija koja će o nesreći podnijeti posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.


Tagovi

Nesreća Policija Traktor


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]