• Prometna nesreća
  • 06.06.2021. 12:00
  • Međimurska, Železna Gora

U prevrtanju traktora vozač (44) zadobio teške tjelesne ozljede

Traktorist je zadržan u bolnici na liječenju.

Foto: Depositphotos/ALesik
  • 300
  • 189
  • 0

Teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je 44-godišnji vozač traktora. 

Kako je objavila Policijska uprava međimurska, do nesreće je došlo u ponedjeljak, 31. svibnja oko 19 sati na cesti između Železne Gore i Vugrišinca. Vozač traktora čakovečkih registarskih oznaka na kojem se nalazio prikopčan priključak (prskalica), nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama ceste (nizbrdica devet posto nagiba), zbog čega je izgubio nadzor nad upravljanjem. 

Ozlijeđena osoba s područja općine Gornji Mihaljevec, u zanošenju je tako sišla djelomično izvan kolnika, nakon čega se vratio na kolnik, gdje se je stroj prevrnuo na bok i opet sišao van kolnika.

Vozač je vozilom hitne pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je zadržan na liječenju.

O događaju policija podnosi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.


Tagovi

Nesreća Prevrtanje traktora TTO


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čarobna jesenska jutra na #diljgori

Dan svih svetih